≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Adrijana (14) se ubila nakon što je osvanuo snimak kako je tuku u školi: Danas je sahrana, otac tuži školu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Adrijana je u napadu zadobila brojne povrede po nogama i licu. Njen otac ostao je u šoku kada je čuo šta se dogodilo njegovoj ćerki u školi i odmah su otišli u policijsku stanicu da prijave incident. Iz policije se još nisu oglasili ovim povodom

  • 20
Adriana Kuch Foto: Facebook

Adrijana Kuš (14) iz Nju Džersija oduzela je sebi život nakon što je društvenim mrežama počeo da kruži snimak na kojem si vidi kako je devojčice iz njene škole brutalno tuku u hodniku srednje škole.

Beživotno Adrijanino telo pronađeno je 3. februara, dva dana nakon što je snimak počeo da kruži mrežama.

Na snimku se vidi kako Adrijana i njen momak šetaju hodnikom državne srednje škole, a potom im prilazi jedna od učenica i Adrijanu udara flašom vode po glavi. Nesrećna devojčica potom pada na pod i tada devojčice kreću da je udaraju i šutiraju. Učenik koji je snimao brutalan napad je sve vreme navijao.

Napad je trajao nekih 30 sekundi, a potom su dve radnice škole dotrčale i rasterale decu.

Adrijana je u napadu zadobila brojne povrede po nogama i licu. Njen otac Majkl Kuš ostao je u šoku kada je čuo šta se dogodilo njegovoj ćerki u školi. On je za lokalne medije rekao da je Adrijanu potom odveo u policijsku stanicu kako bi prijavili incident. Iz policije se još nisu oglasili ovim povodom.

Adrijana je tada ocu pokazala i snimke i poruke dece koji su joj pretili na TikTok-u, Instagramu i Snapchatu uoči napada. Ispostavilo se da je Adrijana mesecima bila žrtva nasilja u školi, koje su sprovodila deca iz njenog razreda.

Iako se za napad znalo u zbornici, ali Majkl tvrdi da "niko ništa nije uradio posle incidenta". Dva dana kasnije članovi porodice pronašli su Adrijanu mrtvu u porodičnoj kući.

Adriana Kuch Foto: Facebook


Majkl kaže da će tužiti školu.

"Ogorčen sam. Krivim te devojčice, školu, policiju. Hoću da svi znaju šta se dogodilo sa mojom ćerkom. Želim pravdu, želim da svi znaju za ovaj slučaj", rekao je otac.

Majkl kaže da je uveren da bi Adrijana bila živa da je policija odmah postupila po prijavi.

"Da je škola pozvala policiju, prijavila nasilje, da je sprovedena istraga, ovi snimci bi odmah bili otkriveni", uveren je Adrijanin otac.

Srednja škola u koju je išla Adrijana je 5. februara objavila saopštenje o tragičnoj smrti učenice. Škola je takođe navela da su deci dostupni profesionalci za savetovanje i krizne situacije.

"Molimo vas da znate da nikada niste sami na svetu i da uvek postoji podrška u lošim vremenima da pomognete da se stvari promene na bolje“, navodi se u saopštenju škole.

Iz ove ustanove takođe nisu želeli da daju izjave za medije.

Adrijanin otac tvrdi da njegova ćerka nije prvi učenik ove škole koji je trpeo nasilje, bilo u prostorijama škole ili putem interneta. On kaže da postoji još roditelja čija su deca trpela nasilje u toj školi, a da uprava ništa nije uradila da ih zaštiti.

Protiv četvoro učenika je 9. februara podignuta optužnica za napad i oni su isključeni iz škole.

Adrijana će biti sahranjena danas u rodnom gradu.

Video: Uznemirujuće: Užasni video nasilja nad detetom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roditelj

    10. februar 2023 | 11:48

    U nasoj skoli su mesecima fizicki i psihicki zlostavljali jedno dete. Tri decaka iz starijeg razreda su koristili svaku priliku,ulazili za vreme odmora u ucionicu tog deteta,na odmoru u dvoristu,na ulici nakon skole....Roditelji su bezbroj puta odlazili u skolu,kod direktora,razredne,psihologa,molili za pomoc,NISTA SE NIJE PREDUZIMALO!!! Zvali su roditelje te dece,da ih mole,da urazume svoju decu,spustali su im slusalicu svaki put.To dete je imalo starijeg brata,dosta starijeg. Jednog dana posle popodnevne smene,kada su deca posla kuci,na ulici su mangupi opet uhvatili to dete i opet poceli da ga udaraju,sutiraju... Stariji brat,sa jos par drugara je izasao iz auta,uhvatili su te ne znam ni kako da ih nazovem i ne zelim da opisem sta su im radili. Kada su zavrsili,rekli su im da ce ih svaki put kada oni maltretiraju malog,sacekati isto ovo i jos gore od toga. Par dana deca nisu isla u skolu. Kod doktora,pa policija pa sto cuda....Nakon toga je direktor zvao roditelje od tog deteta na razgovor,naravno nisu otisli,nije im padalo na pamet jer ako mesecima nista nisu preduzeli da sprece nasilje nad njihovim detetom,zasto bi sada oni saradjivali. U svakom slucaju,od tog dana,nikada vise nisu ni prisli onom decaku,nisu smeli ni da ga pogledajum,a kamoli nesto vise od toga....

  • Mmmm

    10. februar 2023 | 11:08

    Oko za oko, zub za zub.

  • Lidija

    10. februar 2023 | 10:21

    Užas šta drugo reći. Toliko huliganstvo medju mladima, ali devojčice su svakim danom sve gore u celom svetu. Zbog svoje bahatosti, društvenih mreža ugašen još jedan mladi život. Počivaj u miru, neka te andjeli čuvaju 😪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA