Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši muž i njegovi roditelji pred sudom zbog ubistva manekenke: Glava nađena, neki delovi tela nedostaju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Istražitelji su u nedelju identifikovali lobanju, nekoliko rebara i kosu u velikom loncu za supu od nerđajućeg čelika za koje se veruje da su ostaci manekenke, saopštila je policija

  • 1

Četvoro člana iste porodice optuženi za ubistvo manekenke iz Hong Konga Ebo Čoi pojavili su se u ponedeljak pred sudom, nakon što je policija pronašla delove njenog raskomadanog tela, saopštio je javni servis RTHK.

Njen bivši muž Aleks Kvong (28), njegov brat Entoni (31) i njihov otac Kvong Kau (65) optuženi su za njeno ubistvo. Aleksova majka Dženi Li (63) optužena je za ometanje pravde, dodaje RTHK.

Njima je odbijena kaucija, a tek treba da ulože žalbu, dodaje CNN.

Istražitelji su u nedelju identifikovali lobanju, nekoliko rebara i kosu u velikom loncu za supu od nerđajućeg čelika za koje se veruje da su ostaci manekenke, saopštila je policija. Ostali delovi tela, uključujući njen torzo i ruke, i dalje nedostaju.

Nestanak Čoi prijavljen je u sredu, nakon čega je usledila policijska istraga. Dva dana kasnije njeni delovi tela pronađeni su u kući u distriktu Tai Po, saopštila je policija. U kući su pronađeni i sekač za meso, električna testera i nešto odeće, saopštila je policija.

Njen bivši suprug uhapšen je u subotu na trajektnom pristaništu na jednom od gradskih ostrva, saopštila je policija. Njegov brat i roditelji uhapšeni su u petak.

Peta osumnjičena osoba, 47-godišnja žena, uhapšena je u nedelju u vezi sa slučajem.


Čoi, manekenka i influenserka sa više od 100.000 pratilaca na Instagramu, nedavno se pojavila kao digitalni model naslovnice za luksuzni magazin L'Officiel Monaco i prisustvovala je ovogodišnjoj Nedelji mode u Parizu.

Sud je odložio slučaj do 8. maja kako bi omogućio dalju policijsku istragu, preneo je RTHK.

Video: Ovo je mesto gde je u frižideru pronađeno telo manekenke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA