≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muž raskomadane manekenke prvi put u javnosti: Odao počast ispred mesta zločina, policija češlja deponiju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Porodica i prijatelji ubijene manekenke iz Hong Konga ranije su posetili mrtvačnicu kako bi identifikovali njeno telo

  • 0

Porodica i prijatelji ubijene manekenke iz Hong Konga Ebi Čoi pojavili su se u utorak prvi put u javnosti od njenog ubistva i okupili se ispred mesta zločina kako bi odali počast.

Ožalošćeni su stigli u podne obučeni u crnu odeću u blizini kuće u kojoj je policija pronašla neke delove tela manekenke.

Oni su ranije posetili mrtvačnicu kako bi identifikovali njeno telo, i tamo su proveli oko dva sata.

Muškarac prezimena Čeng, član organizacije "Paomes Charitable", čiji je suosnivač manekenka, rekao je da su njen suprug (28), svekar, svekrva kao i njeni roditelji došli da žale i odaju svoju počast ubijenoj Ebi.

"Došli smo da ispratimo porodicu jer smo mogli da zamislimo da će porodica imati veliku reakciju kada identifikuje telo. Još su veoma depresivni", rekao je on.

Okruženi prijateljima, članovi Ebine porodice napustili su mrtvačnicu bez obraćanja medijima, prenosi South China Morning Post.

Ebina smrt privukla je pažnju svetske javnosti prošle nedelje, a policija i dalje traga za ostalim delovima tela.

Njen bivši muž, njegovi brat i roditelji nalaze se u pritvoru zbog njenog ubistva i nije mi određena kaucija.

Policajci, obučeni u bela zaštitna odela i maske, pridružili su se u utorak masovnoj operaciji potrage kako bi pročešljali deponiju u Ta Kvu Lingu i pronašli još ostataka modela.

Do ovog poteza je došlo nakon što je snimak sa nadzorne kamere pokazao kako osumnjičeni premešta torbe na deponiju iz obližnje seoske kuće u Lung Mei Tsuenu u Tai Pou, gde su pronađeni delovi njenog tela, rekao je policijski izvor.

Snimak je od prošle srede, dan nakon što je prijavljen Ebin nestanak.

Ubistvo je otkriveno prošlog petka nakon što je policija pronašla noge, za koje se sumnja da pripadaju Ebi, u frižideru u toj kući. Glava i nekoliko rebara pronađeni su kasnije u velikom loncu za supu.

Video: Ovo je mesto gde je u frižideru pronađeno telo manekenke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA