Vreme čitanja: oko 1 min.

Suprug obezglavljene Azije priznao ubistvo? Jedan detalj iz istrage ga razotkrio

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jusuf je uhapšen nekoliko dana nakon što su u parku u 19. arondismanu u francuskoj prestonici pronađene kese sa delovima Azijinog tela

  • 1
Assia Matoug, Azija Matug, Pariz, ubistvo Foto: Edouard Richard/AFP/Profimedia, Police

Jusuf Matug, suprug Azije Matug (46), čije su telo i glava pronađeni u jednom od najvećih parkova u Parizu, priznao je da je odgovoran za brutalnu smrt svoje supruge, prenose francuski mediji, pozivajući se na izvore iz istrage.

Jusuf je uhapšen nekoliko dana nakon što su u parku u 19. arondismanu u francuskoj prestonici pronađene kese sa delovima Azijinog tela. Radnici parka su dva dana zaredom nailazili na kese sa ljudskim ostacima, a u gomili suvog lišća su pronašli i glavu brutalno ubijene žene.

Policija je 14. februara obaveštena o jezivom otkriću, a dan kasnije, uz pomoć otisaka prstiju, ustanovljeno je da delovi tela pripadaju Aziji Matug, koja je nestala 31. januara.

Ono što je prvo probudilo sumnju istražitelja jeste činjenica da je Jusuf nestanak supruge, majke njihovo troje dece, prijavio tek 6. februara. On je tvrdio da je bio previše zbunjen, te da je sam neprekidno tragao za suprugom.

Jusuf je rekao i kako je danima uzaludno zvao bolnice da vidi da se Aziji nije nešto desilo. Međutim, tokom istrage se ispostavilo da ništa od toga nije istina.

Nakon što je Jusuf dao izjavu, u kojoj je bilo dosta nelogičnosti, policija ga je lišila slobode.

U ovom trenutku nije poznato gde, kako i kada je tačno ubio svoju suprugu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA