Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija tokom potere ubila pedofila: Priznao da je silovao dete, pa bežao kad su krenuli da ga hapse

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prošle sedmice izdat je nalog za njegovo hapšenje, ali kada je policija došla po njega, on se dao u beg motornim vozilom

  • 1
George Alejandro, Džordž Alehandro Foto: Hitchcock Police Department

Policija u Teksasu ubila je tokom potere muškarca koji je priznao da je imao seks sa 13-godišnjom devojčicom.

Kako je saopšteno, Džordž Alehandro (54) bio je pod istragom od 16. februara zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad maloletnim licem.

Prošle sedmice izdat je nalog za njegovo hapšenje, ali kada je policija došla po njega, on se dao u beg motornim vozilom. Na kraju se policijska potera završila na jednom parkingu, gde je Alehandro potegao pištolj na pripadnike policije, nakon čega je upucan.

Iz policije je saopšteno da je Alehandro priznao da je "verovao da je u onlajn emotivnoj vezi sa devojčicom". Tokom saslušanja, policiji je priznao da se sreo sa devojčicom u blizini njene škole, te da ju je posle odveo u hostel gde je sa njom imao seksualne odnose.

Nakon što je izdat nalog za njegovo hapšenje, policija ga je locirala u Hjustonu i pokušali su da ga uhapse prilikom isključenja iz saobraćaja. Međutim, Alehandro je dao gas i krenula je potera.

Nakon što se zaustavio na jednom parkingu, osumnjičeni je izvukao pištolj i uperio ga u policajce, nakon čega su oni ispalili nekoliko hitaca u njegovom pravcu. Ubrzo su stigle ekipe Hitne pomoći, ali je Alehandro preminuo po dolasku u bolnicu.

Iz policije je saopšteno da njihovi pripadnici nisu povređeni u ovoj akciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA