Vreme čitanja: oko 2 min.

Sin Aleksa Mardoa negira da je kriv za ubistvo školskog druga: Telo nađeno blizu njegovog imanja

Vreme čitanja: oko 2 min.

Stiven Smit (19), iz Južne Karoline, misteriozno je pronađen mrtav na Sendi Run Roudu 8. jula 2015. godine, samo nekoliko kilometara dalje od imanja advokata na kom je ubio svoju suprugu Megi i njihovog najmlađeg sina Pola

  • 0
Buster Murdaugh Mardo i Stephen Smith Foto: Tanjug/AP, GofundMe

Preživeli sin advokata Aleksa Mardoa, koji je osuđen zbog ubistva supruge i sina, negira da je umešan u smrt svog bivšeg školskog druga Stivena Smita.

Baster Mardo prvi put se oglasio povodom ovih optužbi kada se pojavila vest da će Stivenovo telo biti ekshumirano osam godina nakon smrti.

Njegovo telo nađeno je blizu imanja u Južnoj Karolini na kom je Aleks Mardo ubio ženu Megi i sina Pola.

"Pokušao sam da ignorišem glasine o mojoj umešanosti u Stivenovu smrt koje su se pojavile u medijima dok tugujem zbog brutalnog ubistva brata i majke. Toliko ih volim i užasno mi nedostaju", rekao je Baster.

On je dodao da sada želi da živi povučeno i da još uvek uči kako da se nosi sa njihovom smrću i očevim zlostavljanjem, piše NY Post.

"Ove neutemeljene glasine o mojoj umešanosti u Stivenovu smrt su laž. nedvosmisleno poričem bilo kakvu umešanost. Molim sve da prestanu da šire ovakve glasine", rekao je Baster.

Stiven Smit (19), iz Južne Karoline, misteriozno je pronađen mrtav na Sendi Run Roudu 8. jula 2015. godine, samo nekoliko kilometara dalje od imanja advokata na kom je ubio svoju suprugu Megi i njihovog najmlađeg sina Pola.

Smrt tinejdžera je prvobitno ocenjena kao samoubistvo, ali je policija od tada ponovo otvorila slučaj nakon što je otkrila ključne informacije.

Policija je istraživala smrt Mardove supruge i sina u junu 2021. kada su otkrili nove dokaze.

Stivenova mama, Sendi, otkrila je da je ekshumacija i nezavisna obdukcija odobrena.

Rekla je da se verzija priče o tome kako je njen sin umro menja i da se nada da će obdukcija poništiti neke od dosadašnjih tvrdnji.

"Rekli su da je upucan u glavu. A onda se ispostavilo da je to bio udarac, a onda je bio pretučen, tako da se priča stalno menjala", ispričala je majka.

Mardo je ranije ovog meseca osuđen na dve uzastopne doživotne kazne zbog ubistva supruge Megi i sina Pola 7. juna 2021. godine.

Sendi, koja je pratila suđenje, otkrila je da je zadovoljna što je ubica zatvoren.

"Ta porota je uradila odličan posao. Prozreli su laži i Mardo je konačno priveden i sada kada je ovaj slučaj završen, oni mogu da se bave Stivenovom slučajem", rekla je ona.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA