≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dva migranta se ugušila u teretnom vozu, 10 hospitalizovano: Užas u SAD

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija je u vagonu pronašla oko 15 migranata

  • 0
Teksas migranti voz gušenje Foto: Tanjug/AP

Dva migranta su se ugušila u transportnom kontejneru teretnog voza u blizini američko-meksičke granice, a najmanje 10 je hospitalizovano u Južnom Teksasu.

Policijska uprava u Južnom Teksasu saopštila je da je granična patrola reagovala na telefonski poziv u petak o migrantima koji se "guše" u teretnom vagonu i da je zaustavila voz u kojem je pronašla oko 15 migranata.

Železnička kompanija "Junion Pasifik" saopštila je da su migranti pronađeni u dva vagona voza koji je putovao za San Antonio, kao i da su dva migranta koja su se ugušila bila u transportnom kontejneru sa još 10 migranata, preneo je AP.

Policija je navela da će istragu povodom ovog slučaja voditi kompanija "Junion Pasifik".

Na drugoj strani Teksasa, 17-godišnjak je u petak optužen za kidnapovanje dva migranta čije se spasavanje ove sedmice iz hotela u Hjustonu, koje su u četvrtaj sproveli agenti Federalnog istražnog biroa (FBI), završilo pucnjavom u kojoj je ubijen još jedan osumnjičeni.

Migranti su u prošlu subotu zaustavljeni na autoputu severozapadno od Hjustona i otmičari su ih uterali u vozilo, saopštio je tužilac.

FBI je saopštio da su njegovi agenti spasili dva migranta u severnom Hjustonu.

Video: Ovde se dogodila tuča migranata u Loznici

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA