≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojka koja tvrdi da je Medlin iznela nove šokantne tvrdnje: Poljski lekar je trovao lekovima u detinjstvu?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džulija se trenutno nalazi u Kaliforniji, pošto je pobegla iz Poljske nakon što su joj upućene pretnje smrću

  • 1
Devojka iz Nemačke liči na Madeleine i Madeleine Medlin McCan Foto: TikTok/@shellmc22, Tanjug/AP

Devojka iz Poljske, koja je zaokupila pažnju svetske javnosti tvrdeći da bi ona mogla da bude Medlin Meken, tvrdi da ju je navodno lekar trovao lekovima na recept dok je bila dete.

Džulija Vendel koja tvrdi da je nestala Medlin otkrila je niz traumatskih događaja iz detinjstva. Ona naime tvrdi da ju je lekar drogirao tabletama i sada od njega traži njen zdravstveni karton.

"još uvek ne znamo kakve neželjene efekte je ona dobila konzumacijom 35 tableta. pokušavamo da dobijemo lekarski karton, kako bismo mogli da vidimo koje je tablete koristila. Još uvek nismo dobili odgovore", rekla je samoprozvana detektivka dr Fia Džohanson.

Ona takođe tvrdi da će lekari morati da joj daju odgovore na pitanja.

Ova tvrdnja dolazi nakon što je dr Dohanson rekla da je devojčica imala tešku astmu i da navodno ima bolove u kostima. Džulija sada čeka rezultate analize krvi.

Džulija se trenutno nalazi u Kaliforniji, pošto je pobegla iz Poljske nakon što su joj upućene pretnje smrću.

Podsetimo, devojčica Medlin Meken nestala je 2007. godine iz apartmana u Portugalu gde je bila na odmoru sa roditeljima. Ako je živa, mala Britanka bi danas imala 19 godina, mada policija veruje da je ubijena. Kao glavni osumnjičeni naveden je serijski silovatelj Kristijan Brukner, iako neka čvrstih dokaza koji bi potkrepili policijske sumnje.

Džulija Vendel je, pak, rekla da se ne seća većeg dela svog detinjstva. Ona tvrdi da se detalji njenog detinjstva ne poklapaju, zbog čega veruje da je oteta kao mala, kao i da ima fleku na desnom oku i trag na obrazu sličan maloj Medlin.

Video: Ko je Medlin MekKen, devojčica koju traži ceo svet?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA