Vreme čitanja: oko 1 min.

Maloletnici ukrali automobil, tokom policijske potere sleteli s mosta i čudom ostali živi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Maloletnici bežali od policije ukradenim vozilom, pukom srećom preživeli pad sa mosta

  • 0
Policija, policijski automobil, svetla, rotacija Foto: Shutterstock

Dvojica maloletnika su u pritvoru nakon potere pri velikoj brzini u petak ujutru, koja se završila tako što je njihovo vozilo proletelo kroz zaštitnu ogradu i sletelo sa mosta, sletevši tik uz međudržavnu magistralu.

U ovoj neverovatnoj nesreći u Mineapolisu oba maloletnika su, nekim čudom, ostala nepovređena. Štaviše, oni su uspeli da izađu iz automobila i pobegnu s lica mesta, ali ih je policija ubrzo uhvatila.

Portparol državne patrole Minesote, poručnik Gordon Šenk, kaže da je incident počeo nešto pre 7 sati ujutru kada je policajac primetio vozilo koje je jurilo putem I-94 u blizini Brodveja. Maloletnici su jurili brzinom od 150 kilometara na sat bežeći od policije. Neposredno pre mosta su usporili kako bi skrenuli, ali su izgubili su kontrolu nad vozilom i probli zaštitnu ogradu, završivši kraj puta ispod mosta.

Dvojica maloletnika unutra uspela su da pobegnu iz razbijenog vozila, od kojih je jedan izašao kroz vrata a drugi provukao razbijeno vetrobransko staklo.

S lica mesta su pobegli u obližnji kvart, ali su policija uspela da ih locira i odvede u pritvor.

Šenk je rekao da povrede zadobijene u incidentu nisu opasne po život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA