Vreme čitanja: oko 1 min.

Čekajući "najpoznatiju fotografiju u istoriji": Pogledajte koje slavne ličnosti imaju fotke iz policije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Donald Tramp je fotografisan bezbroj puta, ali njegov snimak iz policije mogao bi da postane jedna od najvažnijih fotografija 21. veka.

  • 0
Poznati. slavni, portreti iz zatvora, Mugshots Foto: Mugshot

Bivši predsednik Tramp stigao je u Njujork trebalo bi danas da se suoči s optužbama koje proizilaze iz istrage o novcu koji je tajno isplaćen zvezdi filmova za odrasle Stormi Danijels. Bivši predsednik će, kako je najavljeno, biti tretiran kao i svaki drugi optuženi.

Kao deo procedure pre čitanja optužnice Trampu bi trebalo da budu uzeti otisci prstiju i DNK, kao i da bude fotografisan. Baš ta fotka trenutno je najiščekivanija u svetu.

Ukoliko do toga dođe, Tramp će se pridružiti društvu slavnih ličnosti koje takođe imaju svoje policijske fotke.

Lista je podugačka, a na njoj se između ostalih nalaze čuvena glumica Džejn Fond, bivši sportista i glumac  i O. Džej Simpson, gluamc Hju Grant, bivši američki senator Džon Edvardsa, pa čak i takjve legende kao što su Al Paćino, Dejvid Bouvi...

Donald Tramp Njujork Foto: Tanjug/AP

Kao biznismen, poznata ličnost i 45. predsednik Sjedinjenih Država, Donald Tramp je fotografisan bezbroj puta. Ali ovaj njegov snimak mogao bi da postane jedna od najvažnijih slika 21. veka.

Tramp je tim povodom i izjavio da veruje da će njegova fotografija postati "najpoznatija u istoriji sveta", te da planira da je iskoristi da prikupi milione za svoju predsedničku kampanju, tvrdi njegov prijatelj.

U međuvremenu, pogledajte koje su se slavne ličnosti našle na policijskim fotografijama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA