≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tramp sprema politički šou od suđenja: Po sistemu "govori tiho i vodi snimatelja sa sobom"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posao snimatelja je da ovekoveči sve detalje kako bi bivši predsednik iz ovog slučaja izvukao političku korist

  • 1
Donald Tramp Njujork Foto: Tanjug/AP

Snimatelj Donalda Trampa putuje svuda sa bivšim predsednikom SAD od trenutka kada je sa Floride krenuo za Njujork, otkriva CNN.

Kako navodi ta TV mreža, posao snimatelja je da ovekoveči sve detalje kako bi bivši predsednik iz ovog slučaja izvukao političku korist, potvrdila su dva izvora upoznata s planovima.

Snimatelj bu trebalo da prati Trampa i u sudnici, ali nije poznato da li će mu biti dozvoljeno da snima u toj prostoriji, s obzirom na to da je sudija zabranio TV ekipama snimanje tokom čitanja optužnice, a da će fotoreporteri moći da ovekoveče samo početak procesa.

Bivši američki predsednik Donald Tramp stigao je u Njujork, gde će se danas pojaviti pred sudom zbog optužbi da je tokom predizborne kampanje 2016. godine platio 130.000 dolara porno zvezdi Stormi Danijels u zamenu za njeno ćutanje povodom tvrdnji o seksualnoj aferi sa Trampom.

U Njujorku su nezapamćene mere bezbednosti, a svih 36.000 policajaca je u pripravnosti.

Takođe, iščekuje se da se pojavi fotografija hapšenja, koju je sam Tramp rekao da će postati "najpoznatija u istoriji sveta".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krusko Medo

    4. april 2023 | 16:41

    Djavli nemožete mu ništa a kad bude ponovo izabran za predsednika(trenutno je preko 50% stanovništva za njega) onda vam sledi lomača spaliće vas Trump ko vještice što su u 15 vjeku spaljivali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA