≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ani Volš bi sutra bio rođendan: Prijatelj objavio snimak poslednje proslave, zamislila želju i oduvala svećicu

Vreme čitanja: oko 3 min.

Prijatelj ubijene Srpkinje objavio je fotografije od 12. aprila prošle godine, kada je sa Anom poslednji put proslavio njen rođendan

  • 2

Ana Volš, Srpkinja koja je nestala 1. januara u Kohasetu i za čije je ubistvo optužen njen suprug Brajan Volš, sutra bi napunila 40 godina. Uoči rođendana, koji izaziva tugu njenoj porodici i prijateljima s obzirom na to da više nije sa njima, njen prijatelj se prisetio kada su poslednji put proslavili Anin dan.

Ana je rođena 13. aprila 1983. godine u Beogradu i sutra bi trebalo da oduva 40 svećica. Nažalost, njen život se ugasio nakon što ju je, kako tvrde tužioci, suprug Brajan ubio 1. januara 2023. godine u kući u Kohasetu, a onda raskomadao i otarasio se njenog tela.

Anin prijatelj Abdula Almutairi često objavljuje njene fotografije i priseća se trenutaka provedenih sa njom.

Tako je danas objavio fotografije i snimke od 12. aprila prošle godine, kada je sa Anom poslednji put proslavio njen rođendan.

Na fotografijama je Ana nasmejana, dok se na snimku vidi kako zatvorenih očiju zamišlja želju, pre nego što je oduvala svećicu.

Kako je njen prijatelj napisao u opisu fotografija, odlučili su da proslave ranije jer Ana neće biti u gradu i Kohasetu sa porodicom.

"Pre nego što nas je konobar iznenadio parčetom rođendanske torte, imali smo lepu večeru a onda je Ana htela da poželi želju pre nego što pojedemo parče torte", napisao je Abdula.

Rekao je da je bilo puno nade za tu godinu i njen život.

"Postojala je nada da će se njena tri sina preseliti u Vašington i da će njen muž najzad biti slobodan u julu. Postojala je nada za njen novi posao, njena ulaganja i njenu strast za životom. Ana je sanjala da poveća svoju radnu porodicu, da uspe i da bude unapređena na poslu i da ćemo ponovo raditi zajedno", dodao je on.

Prema njegovim rečima, postojala je nada da će njena tri sina i njegov zajedno rasti i biti prijatelji i braća i da će dve porodice slaviti život u voljenom Vašingtonu.

"Ove nade su sada rupe u onome šta je moglo biti. Anin život je bio pun teškoća ali i života; i danas ću izabrati da proslavim njen život sa svojom ženom, mojim sinom i našim prijateljima koji vole Anu koliko i mi. Zauvek ćeš mi nedostajati. Srećan nebeski rođendan, Ana. I dalje budi sunce i mesec, sijaj na obe strane spektra", napisao je njen prijatelj i dodao da joj šalje ljubav i zagrljaje gde god da je njen duh.

Da podsetimo, njen suprug Brajan Volš trebalo bi ponovo da se pojavi pred sudom 27. aprila.

Kako se navodi, očekuje se da će Volš (48), otac troje dece, koji je optužen da je testerom raskomadao telo supruge i uklonio njene posmrtne ostatke, biti izveden pred Viši sud u Norfolku 27. aprila u 10 sati po lokalnom vremenu.

Okružni tužilac okruga Norfolk Majkl Morisi, 30. marta je objavio tri optužnice protiv Volša: za ubistvo supruge, za dovođenje policijske istrage u zabludu i ometanje pravde, kao i za nepropisno prenošenje ljudskog tela.

Tužilaštvo optužuje Volša da je 1. januara ubio 39-godišnju suprugu u njihovoj kući u Kohasetu, u državi Masačusets. Istražitelji sumnjaju da su ostaci Ane Volš spaljeni u postrojenju za odlaganje smeća.

Ana Volš, majka troje dece, vodi se kao nestala od novogodišnje noći.

(Telegraf.rs)

Video: Misterije koje se kriju iza lika Brajana Volša: Prevare, skandali...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrmot

    12. april 2023 | 13:15

    Sta je sa decom? Da li majka i sestra pokušavaju da ih usvoje ili ce jadni biti dati na usvajanje ko zna ko.me?

  • SD

    12. april 2023 | 12:43

    Zasto onog njenog muza monstruma ne osude vise?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA