Vreme čitanja: oko 1 min.

U avionu nađena slika devojčice sa srceparajućom porukom: Umrla je godinama ranije, sanjala je o jednoj stvari

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nedeljama nakon njene smrti, njeni baka i deka sakrili su fotografiju devojčice iza ogledala u toaletu aviona, zajedno sa srceparajućom porukom

  • 0

Fotografija devojčice, koja je sanjala o tome da leti pre nego što je umrla, pronađena je sakrivena u avionu u SAD.

Grejs Keli iz Vusteršira u Engleskoj imala je samo četiri godine kada je umrla od retkog tumora bubrega 2014. godine.

Nedeljama nakon njene smrti, njeni baka i deka sakrili su fotografiju devojčice iza ogledala u toaletu aviona, zajedno sa srceparajućom porukom.

"Naš mali anđeo je oduvek želeo da leti - pa ona leti kao monarh - sakrivena što je duže moguće. Srećno putovanje, draga Grejs, učinila si naš život savršenim za prekratko vreme", glasi poruka.

Grace Kelly Childhood Cancer Trust Foto: Fabeook/Grace Kelly Childhood Cancer Trust

Fotografiju i poruku pronašli su radnici zaduženi za održavanje Frontier Airlines u Tampa Beju na Floridi.

Dirnuti porukom, odlučili su da je ostave gde je bila kako bi Grejs nastavila da putuje svetom. Jedan od radnika rekao je za poruku stjuardesi, koja je zatim stupila u kontakt sa majkom devojčice, dr Džen Keli.

"Toliko sam ponosna na Grejs i na ono što je uspela da postigne. Oduvek sam znala da će Grejs pomeriti planine. Sada ne samo da ih pomera, već leti iznad njih. Nikada nije imala šansu da leti avionom, tako da je saznanje da ona leti visoko u oblacima zaista posebno", rekla je majka za Worcester News.

Ona je dodala da su veoma zahvalni avio-kompaniji što su zadržali Grejs u avionu, i što su ih pronašli i obavestili ih o tome.

Džen je osnovala organizaciju koja se bavi podizanjem svesti, istraživanjem i podrškom deci oboleloj od raka 2016. godine u znak sećanja na Grejs i otada je skupila skoro tri miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA