Vreme čitanja: oko 2 min.

Policiji nije jasno kako niko u ovom udesu nije povređen, a kamoli poginuo: Najviše sreće imao njihov kolega

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tinejdžeri koji su jurili oko 200 kilometar na sat izgubili kontrolu nad vozilom i preleteli u drugu trau, gde je policajac kontrolisao drugo vozilo.

  • 1
Strašna nesreća u Virdžiniji, čudom bez žrtava Fairfax County Police Department

Policija u Virdžiniji objavila je dramatičan video koji prikazuje trenutak posle kojeg jedan policajac komotno može da slavi drui dođendan.

Incident se dogodio u ponedeljak kod parka okruga Ferfaks, nakon što je policajac zaustavio automobil koji se kretao brzinom od 120 kilometara na sat u zoni od 80 km/h, rekao je zamenik šefa policije Ferfaksa Bob Blejkli, javlja "Fox News".

U trenucima dok je policajac kontrolisao to vozilo koje je zaustavio kraj puta, brzinom od gotovo 200 kilometara na sat iz suprotnog pravca naleteo je automobil kojim su upravljali tinejdžeri, a koji su izgubili kontrolu nad vozilom.

Na snimku se vidi kako policajac sprintom beži kako bi spasao svoj život nakon što je primetio da BMW van kontrole leti ka njemu. Vozilo je zatim udarilo u ono koje je policajac zaustavio, a krhotine su letele na sve strane, dok je policajac uspeo da izbegne ozbiljne povrede.

"Automobil koji je učestvovao u tom sudaru bio je veliki za neiskusnog vozača“, rekao je novinarima u utorak šef policije okruga Ferfaks Kevin Dejvis. "Išao je prebrzo. Bio je raketa, a onda je postao projektil."

Odmah nakon sudara, policajac je viđen kako preskače zaštitnu ogradu i traži pomoć.

"Moja drumska krstarica je pogođena. Vozač je pogođen. Pokušavam da proverim povrede", čuje se kako policajac govori hitnoj pomoći.

"To vozilo jednostavno nije bilo u stanju da se nosi sa tom krivinom pri toj brzini", rekao je on.

U saopštenju za javnost, policija okruga Ferfaks je saopštila da je "odrasli vozač u BMW-u serije 750 na saobraćajnoj stanici odveden u bolnicu sa lakšim povredama za koje se ne smatra da su opasne po život i da je posle pušten iz bolnice.

"Policajac je zadobio lakše povrede. Maloletni vozač BMW M3 i dva putnika zadobili su lakše povrede", takođe se navodi. "Maloletnik je optužen za nesavesnu vožnju."

Dejvis je, pre nego što je video-snimak pokazao novinarima u utorak, rekao: "Čudesno je što ne razgovaramo pod različitim okolnostima, zaista, zaista jeste."

On je incident opisao kao "užasan sudar koji je po svemu sudeći trebalo da rezultira mnogo, mnogo lošijim ishodima nego što su bile".

"Ovo je važan podsetnik da se život može promeniti u trenu. Vozačeva je odgovornost da bezbedno vozi i stigne bezbedno."

Policija okruga Ferfaks je takođe rekla da je video prilika za roditelje i staratelje da "razgovaraju sa svojim tinejdžerima vozačima o tome kako njihovo ponašanje u vožnji može uticati na živote drugih".

(Telegraf.rs)

Video: Devojčica (5) čudom preživela nakon što je udario auto: Proletela kroz prozor i samo ustala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA