≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policajci ubili majku troje dece tokom intervencije zbog porodičnog nasilja: Uznemirujući snimak iz SAD

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na snimku se vidi kako policajci izvode mladu ženu, koja ima povrede po licu iz jedne od soba u kući. Nedugo potom vidi se kako ona izvlači nešto iz svojih pantalona, a onda se čuje kako policajac govori: "Nož! Nož!".

  • 1

Policija u Njujorku upucala je mladu ženu u njenom domu tokom intervencije zbog porodičnog nasilja.

Ubistvo, koje su snimile kamere na uniformi policajca, dogodilo se u aprilu 2022. godine, nakon što je devojka potegla nož prilikom pokušaja privođenja.

Policija je dobila poziv zbog porodičnog nasilja u domu Džejmi Fejt (34) u gradiću koji se nalazi na oko 100 kilometara od grada Njujorka. U kući je živela Džejmi sa partnerom i njihovo troje dece.

Na snimku se vidi kako policajci izvode Fejt, koja ima povrede po licu iz jedne od soba u kući. Nedugo potom vidi se kako ona izvlači nešto iz svojih pantalona, a onda se čuje kako policajac govori: "Nož! Nož!".

Upozorenje: Uznemirujući sadržaj

Policajac potom kreće preko radio veze da poziva pojačanje, u pozadini se čuje kako drugi viče "pucaj", a Džejmin partner ih moli da ne potežu oružje.

Nedugo potom pucanj je odjeknuo, a Džejmi pada na pod. Odmah je proglašena mrtvom. Protiv policajaca koji su učestvovali u intervenciji vodi se istraga.

Nadležni navode da je čitav događaj tragičan, ali da je malo verovatno da će policajac odgovarati, s obzirom na to da je na njih potegnut nož.


"Ovo je tragičan događaj, i policajci će morati da žive sa ovim što se dogodilo. Nije lako povući oroz i lišiti nekoga života", rekao je Al Toređani, gradski supervizor.

Mediji pišu da je Džejmi u kući u Hajd Parku živela od januara 2020. godine, i da je na društvenim mrežama redovno postavljala statuse pune teorija zavere o kovidu-19.

Džejmi je 2015. godine hapšena zbog saobraćajne nesreće koju je prouzrokovala vozeći u alkoholisanom stanju. Tri godine pre toga takođe je osuđena zbog vožnje pod uticajem alkohola.

(Telegraf.rs)

Video: Rekonstrukcija kretanja masovnog ubice Uroša B.: U 2 sela ubio 8 osoba i još

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA