Vreme čitanja: oko 1 min.

Lepa Aurora je rođena u zatvoru, sada studira pravo na prestižnom fakultetu: Sve duguje jednoj ženi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada je prošle godine posetila kampus na Harvardu, Aurori je odmah bilo jasno da želi tamo da studira

  • 0

Aurora Skaj Kastner, koja je pre 18 godina rođena u zatvoru, iako je imala teško detinjstvo uspela je da se upiše na Pravni fakultet na Harvardu.

Nju je pre 18 godina u zatvoru rodila majka koja je tamo služila kaznu. na njenu sreću, brigu o njoj preuzeo je otac, međutim, i pored toga devojčica nije imala mirno detinjstvo.

Često je morala da se seli i prilagođava u novoj školi i zbog toga niko nije mogao da na vreme prepozna i prati njen talenat.

Kada se sa ocem preselila u Teksas, njen život je počeo drastično da se menja. Njena nastavnica prepoznala je talenat i probudila ga kod Aurore.

Zbog disfunkcionalne porodice i svega što joj se izdešavalo, Aurora se brzo zbližila sa svojom nastavnicom Monom Hambl. Ona joj je pomogla, a zahvaljujući njoj Aurora je te godine proglašena za najboljeg učenika u razredu.

Kada je prošle godine posetila kampus na Harvardu, tinejdžerki je odmah bilo jasno da želi tamo da studira. U prijavi za ovaj prestižni fakultet, aurora je ispričala svoju životnu priču, zbog čega je želela da upiše baš taj fakultet i na kraju je njena prijava prihvaćena.

Aurora je sada uspešna studentkinja čiji je cilj da svojom pričom inspiriše druge mlade ljude koji se nalaze u teškoj situaciji.

"Želela bih svima da poručim da nikada ne odustaju, čak iako nemaju jednake mogućnosti. Nekada je pomoć učitelja koji želi da vam se posveti dovoljan razlog da se vaš život promeni na bolje", rekla je ona.

Tinejdžerka je sada uspešna studentkinja prava i nada se da će nakon završenog fakulteta postati advokatica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA