Vreme čitanja: oko 2 min.

Stranac uhapšen zbog otmice Anastasije: Ono što je uradio nakon njenog nestanka brine grčku policiju

Vreme čitanja: oko 2 min.

Od devojke još uvek nema ni traga ni glasa, a njen dečko, koji je prijavio njen nestanak, pozvan je opet u policiju da da izjavu, kako bi se utvrdilo imali li nekih praznina

  • 2
Anastasia-Patricia, nestala, Grčka ostrvo kos Foto: Smile of the Child/Χαμόγελο του Παιδιού

Grčka policija uhapsila je muškarca iz Bangladeša, za kojeg kažu da je glavni osumnjičeni za nestanak devojke iz Poljske na grčkom ostrvu Kos.

Muškarac (32) iz Bangladeša je osumnjičen za kidnapovanje Anastasije Patricije (27). Prema poslednjim informacijama, on je navodno iskoristio to što je devojka bila pijana i imao seksualni odnos sa njom, prenosi grčka Protothema.

Sve je počelo u ponedeljak uveče. Anastasija je imala slobodan dan u hotelu u kojem je radila, dok je njen dečko, takođe iz Poljske, tog dana radio normalno.

Anastasija je odlučila da sama izađe u grad, ali je malo više popila. U jednom trenutku upoznala je petoricu stranaca iz Pakistana i Bangladeša. Tada su joj oni, prema pisanju grčkog medija, ponudili da je odvedu do njihove kuće dok joj ne bude bolje, što je ona prihvatila.

Muškarac iz Bangladeša je priznao da je sa njom imao odnose u kući, nakon čega ju je, kako tvrdi, ostavio samu napolju i otišao.

Međutim, kako se ispostavilo, nakon uviđaja policije, na mestu koje je naveo, nije pronađen nikakav trag devojci, a ni kamere u blizini nisu pokazale nikakvo kretanje.

Dronovi i specijalno obučeni psi "češljaju" područje kako bi pronašli bilo kakav dokaz koji će dovesti do lociranja mlade Poljakinje.

Policija takođe istražuje mogućnost da su mladići poznavali devojku od ranije.

Još jedan element koji veoma zabrinjava vlasti je činjenica da su stranci odmah nakon nestanka mlade žene izvadili kartu za odlazak u inostranstvo.

Istovremeno, službenici su pozvali 28-godišnjeg partnera devojke da da novu izjavu, kako bi se utvrdilo da li ima praznina.

Policija istražuje mogućnost kriminalnih radnji, a izvori napominju da je područje gde je devojka nestala puno bunara.

Verzija njenog dečka

Dečko nestale devojke prijavio je njen nestanak policiju u utorak u podne.

Prema njegovim rečima, njegova devojka Anastasija Patricija (27), koja je radila u hotelu na ostrvu, pozvala ga je telefonom oko 22.30 sati u ponedeljak uveče.

Rekla mu je da je malo popila i da će se vratiti u hotelsku sobu sa prijateljem, koji će je dovesti na motoru.

Međutim, malo kasnije, Anastasija je dečku poslala tačnu lokaciju na kojoj se nalazi kako bi je pokupio. Kada je otišao tamo, od Anastasije nije bilo ni traga.

Pozvao ju je kako bi saznao šta se desilo, ali joj je telefon bio isključen. Dečko, zabrinut za sudbinu svoje devojke, počeo je da traži lokaciju njenog mobilnog preko aplikacije koju je imao na svom uređaju.

Malo posle 23.30 sati, locirao je telefon svoje devojke u jednoj ulici, udaljenoj oko 5,5 kilometara od lokacije koju mu je poslala ranije.

Više puta je pokušao da je pozove, ali je njen telefon sve vreme bio isključen.

Anastasija se te noći nije vratila u njihovu sobu niti se pojavila na poslu sledećeg jutra, zbog čega je mladić iz Poljske prijavio njen nestanak policiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA