≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznat uzrok smrti Nikole Bali: Porodica četiri meseca čekala rezultate

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj slučaj izazvao je veliku pažnju javnosti, a na meti osude našla se i policija zbog postupanja tokom vođenja istrage

  • 1

Nikola Bali, majka dvoje dece, nestala je krajem januara, a njeno telo nađeno je u šipražju reke 19. februara. Danas su konačno objavljeni rezultati odbukcije.

U rezultatima se navodi da je Nikola preminula od posledica utapanja i da nema znakova fizičkih povreda pre ulaska u reku.

Ovaj slučaj izazvao je veliku pažnju javnosti, a na meti osude našla se i policija zbog postupanja tokom vođenja istrage.

Tiktoker koji je prevario policiju i tajno snimao kako se telo nestale Nikole Bali izvlači iz reke, razotkriven je kao berberin Kertis Arnold.

Osumnjičeni je u međuvremenu priveden, a pušten je uslovno uz kauciju.

"Naš prioritet je i uvek je bio da podržimo Nikolinu porodicu i širu zajednice. Nadamo se da će ovo hapšenje uveriti sve da zabrinutost shvatamo ozbiljno i da radimo na tome", navela je policija u Lankaširu.

Policija nije navela ime osumnjičenog.

Britanski mediji ranije su preneli da je jedan tiktoker (34) postavio je na svojim društvenim mrežama snimak policajaca kod obale vode.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Züri

    26. jun 2023 | 14:01

    Zbog čega uhapšen ako nema tragova nasilja,samo da se zadovolji pravda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA