≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Troje tinejdžera gađalo jajima kuću, vlasnik pokušao da ih zaustavi: Ubili ga i ostavili nasred ulice

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šerif je dodao da su svi krivi jer su planirali napad zajedno, odvezli se na lokaciju sa namerom da počine zločin, što je dovelo do toga da zajedno ubiju

  • 0
Sydney Maughon, left, Jeremy Munson, and McKenzie Davenport, right, appear in mugshots. Foto: Salding County Sheriff’s Office

Muškarac iz Džordžije ubijen je prošle nedelje nakon što se suprotstavio tinejdžerima koji su jajima gađali njegovu kuću, saopštila je kancelarija šerifa.

Policija je saopštila da je uhapsila Sidni Mon (18), Džeremija Munsona (18) i Mekenzi Davenport (19) zbog ubistva Džonatana Gilberta 3. jula.

Oni su tada došli ispred njegove kuće i gađali je jajima. U saopštenju se navodi da je motiv za napad bila "svađa ljubavnika".

Kada je Gilbert video šta se dešava, izašao je iz kuće nenaoružan kako bi im se suprotstavio, dodaje se u saopštenju. Trinejžeri su pobegli u automobil, gde je Mon uzela vatreno oružje i više puta pucala u Gilberta.

"Osumnjičeni su se zatim odvezli ostavljajući Gilberta mrtvog nasred ulice", navodi se u saopštenju.

Šerif je dodao da su svi krivi jer su planirali napad zajedno, odvezli se na lokaciju sa namerom da počine zločin, što je dovelo do toga da zajedno ubiju.

"Zajedno su kupili tu kartu, sada zajedno mogu da se voze u toj vožnji", zaključuje se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA