Vreme čitanja: oko 1 min.

Lepa Ukrajinka koja je razvela Britanca nastavlja da pravi haos: Raspisan nalog za njeno hapšenje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sofija je trebalo da se pojavi na suđenju zbog napada na policajca

  • 6
Sofia karkadim Sofiia Karkadym Foto: Instagram

Sofija Karkadim (23) koja je prošle godine zbog rata izbegla u Veliku Britaniju i zavela muškarca koji je zbog nje ostavio ženu i dvoje dece, nastavlja da šokira javnost.

Ona je juče trebalo da se pojavi na suđenju zbog napada na policajca, kog je ujela kada je prošle godine pokušao da je uhapsi.

Lepa Ukrajinka je prošle godine napravila incident u kući svog bivšeg dečka Tonija kada je došla da pokupi svoje stvari. Nakon što su se posvađali, Toni je pozvao policiju jer nije mogao da je natera da izađe iz kuće.

Kada je policija pokušala da je privede, ona je napala i ugrizla jednog od policajaca koji su došli u Tonijev dom.

Sofija je optužena po dve tačke optužnice zbog napada na službeno lice i juče je trebalo da se pojavi na suđenju.

"Želim daje što manje viđam. Koliko znam u sredu je iz Ukrajine došla u Veliku Britaniju. Bila je kod mene da pokupi još neke stvari", rekao je Toni novinarima pre suđenja.

Sobzirom na to da se ona nije pojavila kod sudije za prekršaje, izdat je nalog za njeno hapšenje, piše Daily Mail.

Podsetimo, Toni Garnet (29) iz Velike Britanije, otac dvoje dece, ostavio je prošle godine svoju suprugu Lornu (28) zbog Ukrajinke Sofije Karkadim (22), koja je došla da živi sa njima kako bi pobegla od sukoba u svojoj zemlji.

Sofija je pobegla iz Lavova u Bredford u Zapadnom Jorkširu i smestila se u kući Lorne Garnet (28) i njenog nevenčanog supruga Tonija. Nakon samo deset dana Toni je odlučio da napusti Lornu i decu i sa Sofijom otpočne novi život.

Nekoliko meseci kasnije, Toni je raskinuo sa Sofijom tvrdeći da mu se ne dopada njena narav i da često konzumira alkohol. Nakon burnog raskida, Sofija je medijima ispričala da planira da se vrati nazad u Ukrajinu, ali povremeno dolazi u Veliku Britaniju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA