≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jezivi prizori iz Johanesburga nakon misteriozne eksplozije: Ima mrtvih, ulica razneta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlasti tek treba da utvrde uzrok koja je u sredu popodne izazvala velika oštećenja na ulicama

  • 0

Najmanje jedna osoba je poginula, a više od 40 je povređeno u eksploziji u centralnom poslovnom okrugu komercijalne prestonice Južne Afrike Johanesburgju, javio je lokalni Radio 702.

Vlasti tek treba da utvrde uzrok eksplozije koja je u sredu popodne izazvala velika oštećenja na ulicama, iako su prve spekulacije ukazivale da je došlo do pucanja gasovoda, preneo je Blumberg.

Gradski snabdevač Egoli Gas Ltd. saopštio je da je malo verovatno da je curenje u njegovom cevovodu izazvalo eksploziju, jer njegovi sistemi nemaju gubitak pritiska. Međutim, kompanija je saopštila da je otkrila manje curenje cevovoda u blizini područja eksplozije, koje je rezultat eksplozije.

Struja tek treba da bude obnovljena u podstanicu Bri, najbližoj podstanici epicentru, rekao je portparol Siti pauera Isak Mangena u intervjuu za Radio 702.

Eksplozija je prevrnula taksije minibuse i nekoliko drugih vozila, dok je jedna od ulica izgledala kao da je širom otvorena, navodi se u saopštenju ER24, hitne medicinske službe.

Prvi izveštaji sa lica mesta pokazali su da je nekoliko osoba zadobilo lakše do umerene povrede, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA