Vreme čitanja: oko 1 min.

Tužilac ostao zatečen onime što je uradio osumnjičeni koji je bio vezan lisicama: Policija pokrenula poteru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve je počelo u ranim jutarnjim satima 22. jula u Birdsboro Borouu.

  • 0
Jordan Keener Foto: Berks County Sheriff's Dept.

Muškarac iz zapadne Pensilvanije je uhapšen nakon što je, kako je saopštila policija, vezan lisicama uskočio na vozačevo sedište službenog vozila i pobegao.

Sve je počelo u ranim jutarnjim satima 22. jula u Birdsboro Borouu.

Policija Birdsboroa pozvana je nešto pre 6 sati ujutro zbog dojave o alkoholisanom muškarcu u bazenu za stanare jednog bloka zgrada.

Po dolasku, policajci su pronašli 27-godišnjeg Džordana Kinera iz Dilinera.

Kako su mu se policajci približili, on je ušao u bazen i ignorisao njihova naređenja da izađe. Na kraju je izašao iz vode i, dok je hodao oko ivice bayena, skinuo svu odeću osim donjeg veša, a potom potrčao prema šumi.

Policajci su Kinera ubrzo uhvatila i stavili mu lisice.

Kako se navodi, on je sedeo vezan lisicama u zadnjem delu policijskog vozila, ali da je uspeo da se provuče kroz mali prozor koji razdvaja prednja i zadnja sedišta. Ukrao je policijsko patrolno vozilo i krenuo u beg.

Policajci su krenuli u poteru za Kinerom koja je trajala sve dok se begunac nije slupao vozilom, nakon čega je konačno priveden.

Kiner je optužen za krađu, pljačku, bekstvo i bežanje, javno pijanstvo, pružanje otpora hapšenju i srodna krivična dela.

"Od kada sam u sistemu krivičnog pravosuđa, nikada nisam čuo da je neko ukrao policijsko vozilo. U ovom slučaju nema razlike da li je ukradeno policijsko vozilo ili automobil privatnog lica", rekao je okružni tužilac okruga Berks Džon Adams. "On se tereti za krađu motornog vozila."

Kiner je u zatvoru okruga Berks, pošto ne može da plati kauciju od 75.000 dolara.

(Telegraf.rs)

Video: Bežao po šumama i gorama a potom umalo ubio službenika: Gaženje policajca u njivi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA