≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Suprugu 12 godina držao zaključanu u stanu i zlostavljao: Komšijama pričao da vrišti od bolova zbog raka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija je u stanu pronašla dnevnik u kojem je muškarac vodio evidenciju svojih postupaka, uključujući i vreme kada joj je davao hranu

  • 1
Žena, plače, tužna žena, depresija, tuga, starica, baka Foto:Shutterstock

Nemac (55) je uhapšen je zbog sumnje da je 12 godina suprugu (53) držao zatvorenu u njihovom domu u Francuskoj.

Njegova supruga, takođe Nemica, pronađena je polugola i obrijane glave u spavaćoj sobi u stanu, rekao je izvor francuske policije za AFP.

Supružnici su stanovali u Forbahu, blizu granice s Nemačkom. Muškarac je osumnjičen za otmicu, silovanje i mučenje. Istražitelji veruju da je žena došla do telefona i pozvala nemačku policiju, koja je upozorila svoje francuske kolege, tvrdi izvor AFP-a.

Lokalni tužilac Olivier Gledi rekao je da je žena lošeg zdravstvenog stanja. Dodao je da je u stanu bilo oko deset mačaka. Tužilac je naveo da je muškarac bio nezaposlen, kao i da je pre radio u Nemačkoj, piše BBC.

Osumnjičeni, koji se takođe suočava s optužbama za teško silovanje i mučenje, nalazi se u pritvoru u istočnom francuskom gradu Metzu, objavila je televizija BFMTV. Nemačke novine Bild intervjuisale su komšije supružnika.

Oni su ispričali da im je muškarac rekao da njegova supruga ima rak i da "vrišti od bolova zbog svoje bolesti".

Komšinica je za AFP ispričala da žena nije izlazila iz kuće. Iako je čula krikove, mislila je da je to z7bog njenog zdravstvenog stanja.

"Bio je vrlo pristojan i fin. Ženu sam poslednji put vidla pre desetak godina. Mislila sam da je umrla ili da se odselila", rekla je druga komšinica koja živi u njihovoj ulici.

Policija je u stanu pronašla dnevnik u kojem je muškarac vodio evidenciju svojih postupaka, uključujući i vreme kada joj je davao hranu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA