Vreme čitanja: oko 1 min.

Ubio komšinicu i ranio njene dve unuke, a onda izvršio samoubistvo: Jedna devojčica u kritičnom stanju

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ovo je nedvosmisleno jedan od najgnusnijih i najkukavičkijih dela kojima sam morao da svedočim kao okružni tužilac", rekao je tužilac

  • 1
Srpingfild, Masačusets, pucnjava Foto: Tanjug/AP

Muškarac iz Masačusetsa ubio je svoju komšinicu i ranio dvoje njenih unuka, a zatim je okrenuo pištolj na sebe i izvršio samoubistvo, saopštile su vlasti, javlja AP.

Okružni tužilac Hampdena Entoni Guluni identifikovao je u utorak baku ubijenu u Springfildu kao 52-godišnju Kim Ferbanks.

Dve devojčice, starosti 10 i 12 godina, zadobile su rane od vatrenog oružja. U kući je bio i petogodišnji dečak, ali on nije fizički povređen. Troje braće i sestara odvedeno je u lokalnu bolnicu, a mlađa devojčica je prebačena u Bostonsku dečiju bolnicu u kritičnom stanju, rekao je Guluni.

"Ovo je nedvosmisleno jedan od najgnusnijih i najkukavičkijih dela kojima sam morao da svedočim kao okružni tužilac", rekao je Guluni.

Policija je u ponedeljak popodne stigla u kuću u kojoj je živelo više porodica, nakon što je primila izveštaje o pucnjavi. Ferbanksova je pronađena mrtva pored mrtvog psa u svom stanu na prvom spratu. Deca su pronađena u spavaćoj sobi.

Policajci su takođe pronašli osumnjičenog ubicu, identifikovanog kao 34-godišnjeg Viktora Nivesa.

Istražitelji kažu da je Nives, koji je živeo u stanu na spratu, nasilno ušao na ulazna vrata svoje komšinice i počeo da puca na stanare, a potom je okrenuo pištolj na sebe.


Vlasti nisu otkrile mogući motiv i istraga je u toku.

(Telegraf.rs)

Video: Krijumčari zapalili brod koji je plovio Jadranom pod crnogorskom zastavom: Šverc droge pošao po zlu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zora

    17. avgust 2023 | 23:12

    Ljudi,postujte svoje komsije,niste Sami I vasa deca lli unuci trebaju od vas to da nauce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA