≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je ovo trenutak obaranja Prigožinovog aviona? Projektil došao sa zemlje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Spekuliše se da je avion oboren projektilom sa zemlje

  • 4
Jevgenij Prigožin Foto: Tanjug/AP

Društvenim mrežama kruži snimak, na kojem se navodno vidi trenutak kada je oboren avion Embraer, na čijem spisku putnika je bio i Jevgenij Prigožin.

U avionu, koji je bio na putu iz Moskve za Sankt Peterburg, bilo je sedam putnika i tri člana posade, a prema navodima, niko nije preživeo pad.

Spekuliše se da je avion oboren projektilom sa zemlje, pojedini ukrajinski portali pišu da je avion oborila protivvazdušna odbrana. U ovom trenutku nije moguće proveriti te informacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • radovan III

    23. avgust 2023 | 20:52

    Tu verovatno ima nekoliko verzija. 1) Mozda je inscenirao svoju smrt? Sa lovom koju ima uradi plasticnu operaciju nove dokumente i negde ce ziveti do prirodne smrti. 2) Mozda su ga odstranili a imao je dosta neprijatelja u ministarstvu odbrane Rusije. 3) Mozda su ga zapadne sile ubile, jer zapad ide na njegovu degradaciju i vagnera. Cilj im je i da Kadirova ubiju ili smene sa vlasti u Ceceniji. 4) Mozda je tu i ukrajinska spec. sluzba umesala prste 5) Mozda je stvarno ( sto je za mene mala verovatnost) doslo do kvara aviona. Boze moj desava se da padaju avioni pogotovo ti manji privatne... Ima tu jos par verzija ali u svakom slucaju vreme ce pokazati.

  • Aleksandar

    23. avgust 2023 | 21:20

    " Ko se mača lati,od mača će poginuti"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA