≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Uznemirujući video ubistva tokom hapšenja: Nožem ubola policajca u glavu, drugi je izrešetao sa pet hitaca

Vreme čitanja: oko 2 min.

Slučaj prijave nasilja u porodici okončan ubistvom osumnjičene koja je na jednog od dvojice policajaca koji su došli po pozivu njenog brata jednog od njih napala nožem

  • 2

Policija u Las Vegasu objavila je dramatičan video sa kamerom na telima svojih pripadnika na kojem se vidi trenutak kada je policajac otvorio vatru na osumnjičene za koju vlasti kažu da je nožem ubola u glavu jednog od njih, javlja "Fox News".

Pucnjava u kojoj je učestvovao policajac u kojoj je ubijena Sandra Lopez-Očoa dogodila se prošlog petka i bila je peta te vrste ove godine, rekao je pomoćnik šerifa policije Las Vegasa Saša Larkin.

Larkin je rekao da su policajac Rudi Sakba i njegov partner poslati u stambeni kompleks oko 1 sat posle ponoći nakon što je čovek nazvao dispečera i "izjavio da ga je sestra pretukla". Nekoliko minuta kasnije, Lopez-Očoa (25) takođe je pozvala policiju da prijavi nasilje u porodici.

Kada su stigli, nakon razgovora sa bratom, Larkin je rekao da je policija utvrdila osnovanu sumnju za hapšenje Lopez-Očoe zbog davljenja člana porodice.

Zatim su ušli u stan gde su je našli kako sedi na kauču u dnevnoj sobi, navodi policija.

Larkin je rekao da kada je Sakbin partner uhvatio Lopez-Očou za ruku da joj stavi lisice, ona je sagnula, zgrabila nož i posekla policajca po čelu.

Sakba, 32-godišnji policajac koji je u policiji Las Vegasa od 2021. godine, zatim je izvukao svoj "Glok 17" kalibra 9 milimetara i ispalio pet metaka, pogodivši Lopez-Očou.

Ekipa hitne pomoći proglasila je osumnjičenu mrtvom na licu mesta, dok je policajac prevezen u bolnicu na lečenje.


Taj policajac je sada kod kuće i oporavlja se sa porodicom nakon što je zadobio ranu za koju je Larkin rekao da je "više nego površinska".

Snimak koji je objavila policija Las Vegasa počinje tako što Lopez-Očoa sedi na kauču i govori "hm, ali mogu li da kažem svoj deo?"

"Da. To sam hteo da te pitam", kaže policajac.

"O, OK", odgovara ona.

Lopez-Očoa tada počinje da govori pre nego što je stala i pokazao na policajca Sakbu, tražeći od njega da skine ruku sa pištolja.

"Ruka je zapravo na njegovoj futroli, to je nešto što radimo, nije ništa, nije da idemo...", odgovara Sakbin partner.

"Ne, to te pitam", onda Lopez-Očoa kaže Sakbi.

"Zadržaću ga u futroli, samo odmaram ruku, ne držim pištolj", kaže joj on.

Lopez-Očoa tada ustaje sa kauča, a Sakbin partner traži od nje da stavi ruke iza leđa kako bi joj stavio lisice. U tom trenutku ona se saginje, uzima nož i ubada ga u glavu.

Gotovo u istom trenutku odjeknulo je pet pucnjeva. Na snimku se vidi kako se posečeni policajac dodiruje po čelu da bi pregledao ranu. Vidi se kako mu krv curi sa glave na pod.

"Hej, jesi li dobro?", viknuo je policajac Sakba.

"Da", odgovorio je drugi policajac, dok mu je krv lila s glave.

Zatim se napad vidi iz drugog ugla, odnosno kamere koju je na telu nosio policajac Sakba. Snimak se prekida u trenutku napada na njegovog kolegu.

(Telegraf.rs)

Video: Karambol u centru grada: Udarila u kontejnere, pa u parkirane automobile

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    29. avgust 2023 | 21:41

    Normalna odluka.Ovako se postupa sa nasilnicima.Bravo!

  • panic

    29. avgust 2023 | 22:07

    posaljite naše policajce na kurs da nauce kako se ponašati kada su napadnuti svaka čast policajcu sto se kaze vojničkim zargonom VRLO DOBRO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA