≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Vrati se u Afriku": Objavljen šokantan snimak rasističkog napada na ženu u poznatom hotelu

Vreme čitanja: oko 1 min.

U trenutku kada je upalila kameru, muškarac se okrenuo i počeo da viče na nju: "Debela ku*ko, od*ebi, vrati se u Afriku, ko ti plaća sobu..."

  • 3
Rasizam Foto: Printskrin

Pi Zed (40) iz Lestera u Velikoj Britaniji objavila je snimak na kojem je muškarac koji, sudeći prema videu zapisu, je vređa, naziva pogrdnim imenima i tera je da se vrati u Afriku.

Ona je navela da se sve dogodilo u Birmingemu u hotelu "Hemptom baj Hilton" u trenutku kada je htela da snimi tuču dva gosta.

U trenutku kada je upalila kameru, muškarac se okrenuo i počeo da viče na nju: "Debela ku*ko, od*ebi, vrati se u Afriku, ko ti plaća sobu...".

Muškarac koji je bio sa njim pokušao da ublaži incident, ali nije uspeo jer ju je ovaj "progonio" po hotelu 20 minuta.

Ms Zed Foto: Instagram

Napadač je napustio hotel narednog dana. Ona je prijavila slučaj policiji, koja, kako ona kaže, nije htela da se bavi ovim slučajem.

Takođe je navela da se hotel izjasnio da nije "bilo rasizma", nego da su se dva gosta hotela sporečkala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z

    3. septembar 2023 | 16:58

    Engleska s.oka!Šta ste onda vi radili po Africi 200 godina!?

  • Django

    4. septembar 2023 | 14:21

    Bas je lepa djevojka :D izgleda ovi incestoidni britanci i dalje drze do eugenike... Ja iskreno kad sam bio mali nisam video razliku izmedju crnaca belaca i nznm ni ja...izmedju ostalog to ne odredjuje genetika nego fenotip, imas kod nas ceo jug srbije i CG je fenotip E1b zastupljen kod npr Vasojevica najvise, a eto E1b bili npr braca vrajtovi izumeli avion, a s druge strane crnac nelson mendela, kardinal tutu isto crnac, znaci nidje veze...postoji jedna rasa, ljudska rasa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA