Vreme čitanja: oko 2 min.

Detalji obračuna u kom je ubijeno 6 osoba: Automobil izrešetan sa 25 metaka, vozač pokušao da pobegne

Vreme čitanja: oko 2 min.

U napadu je ubijeno šest osoba, kako se navodi u prvim izveštajima, u pitanju su sve strani državljani, najverovatnije Albanci

  • 0

Grčka policija traga za crnim automobilom i motociklom posle pucnjave koja se desila danas u Artemisi. U napadu je ubijeno šest osoba, kako se navodi u prvim izveštajima, u pitanju su sve strani državljani, najverovatnije Albanci, navodi CNN Greece.

Pet osoba je izrešetano dok je bilo u "ford fokusu" nemačkih tablica, dok je šesta osoba usmrćena u blizini auta. Ubijeni su usmrćeni sa 25 hitaca iz pištolja kalibra 9 mm.

Iako sve okolnosti napada nisu jasne navodi se da je najverovatnije između dve bande došlo do razmene vatre. Osoba koja je pronađena van vozila je verovatno bila vozač i pokušala je da pobegne.

Stanovnici tog područja objasnili su da su bili iznenađeni pucnjevima koje su čuli, ali da su u prvi mah pomislili da se radi o nekoj proslavi. Ipak, kada su shvatili šta se dešava, nisu se usudili da izađe iz svojih kuća, prenosi Blic.

- Čuli smo pucnje. Nismo išli tamo jer smo se uplašili. Bilo je veoma brzo, ali je pucnjava trajala dosta dugo, nisam siguran koliko je metaka ispaljeno. Očigledno je da je došlo do razmene vatre sa obe strane - izjavio je jedan od očevidaca za tamošnje medije.

Sa druge strane, njegov komšija je rekao da je u trenutku pucnjave imao slušalice, i da se nije obazirao jer je bio ubeđen da je u pitanju proslava venčanja.

- Bio sam na kompjuteru i stao sam da čujem šta se dešava. Pomislio sam 'Da li je neko krštenje? Venčanje?' jer sam shvatio da čujem rafal oružja. Konačno, uključio sam televizor i video da je pucnjava u mom kraju. Tako sam saznao šta se dešava - rekao je stanovnik naselja.


Kako dalje navodi, zabrinuo se jer živi u relativno mirnom naselju, tako da je odmah seo na motor i odjurio na mesto nesreće da vidi šta se dešava.

- Zabrinuo sam se jer je to naš komšiluk, i pomislio sam da je u pitanju nasilje u porodici - završio je.

Jake policijske snage su na terenu.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak iz drugog ugla drame na Vračaru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA