Vreme čitanja: oko 1 min.

Serijski ubica ubijen u zatvoru: Presudio mu cimer iz ćelije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Porodice Čemirmirovih žrtava obaveštene su o njegovoj smrti u utorak rano

  • 0
Bili Čemirmir Foto: Tanjug/AP

Osuđenog ubicu Bilija Čemirmira ubio je u utorak njegov cimer u zatvoru u Teksasu, javlja "Daily Mail".

Čemirmir (50) je osuđen prošle godine za ubistvo dvoje ljudi, ali je optužen za smrt oko dvadesetak drugih. Izrečene su mu dve doživotne kazne zatvora bez mogućnosti uslovnog otpusta.

Pronađen je mrtav u utorak rano ujutro u svojoj ćeliji. Kao napadač je identifikovan njegov cimer iz ćelije, koji služi kaznu za ubistvo.

Tokom više suđenja, tužioci su tvrdili da je osumnjičeni serijski ubica napadao ljude u njihovim domovima ili u objektima za smeštaj starijih osoba. Često je svoje žrtve gušio jastucima kako bi im ukrao nakit.

Porodice Čemirmirovih žrtava obaveštene su o njegovoj smrti u utorak rano.

U početku se verovalo da je većina žrtava ubice umrla prirodnom smrću, uprkos tome što su članovi porodice tvrdili da su okolnosti njihove smrti bile čudne i da je nakit ukraden.

Međutim, tek kada je jedna žrtva preživela napad, policija je ponovo otvorila slučaj i podignuta je optužnica protiv Čemirmira.

Na kraju je optužen za ubistvo 22 žene iz Severnog Teksasa u periodu od dve godine. Proglašen je krivim za ubistvo Meri Bruks (87).


U aprilu 2022. osuđen je po istoj optužbi za ubistvo 81-godišnje Lu Ti Haris. Njegovo prvo suđenje za njenu smrt završilo se poništavanjem suđenja.

Zvaničnici nisu rekli kako je Čemirmir ubijen. Samo je saopšteno da je ubijen u jedinici Kofild u zatvoru Tenesi, oko dva sata jugoistočno od Dalasa.

Njegov advokat Filip Hejs potvrdio je smrt ubice u saopštenju: "Uprkos tome šta osećate prema njemu, niko ne zaslužuje da bude ubijen u zatvoru."

(Telegraf.rs)

Video: Pola veka brinu o Grčkom vojničkom groblju kod Pirota, jedinom takvom u Srbiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA