Vreme čitanja: oko 1 min.

Albanac držao ženu i dete zatočene, tortura trajala 2 godine: Komšije ih spasile kad su čule vrištanje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Par se venčao u Albaniji kada je devojka imala 18 godina, a brak je ugovorila njena porodica. U Grčku su se preselili 2021. godine

  • 0
Tužna, tuga, tužna žena Foto: Unsplash.com

Državljanka Albanije (22) je dve godine svakog dana proživljavala torturu, nakon što ju je suprug Albanac (28) držao zatočenom u kući u Volosu u Grčkoj zajedno sa njihovim detetom (2,5), dok je ženu svakodnevno zlostavljao.

Scene horora koje je žena doživela otkrivene su u četvrtak uveče, kada su komšije čule vrisak koji je dopirao iz kuće, gde je Albanac držao ženu i dete zatočene.

Komšije su uporno kucale na vrata stana, a kada ih je Albanac otvorio, pokušao je da pobegne, ali su ga oni zadržali do dolaska policije.

Te noći je Albanac zgrabio suprugu za vrat i pokušao da je zadavi - na njenom vratu su nađeni tragovi davljenja.

U svedočenju u policiji, Albanka je rekla da ju je suprug tukao svakog dana, i da je dva puta pre te večeri pokušao da je ubije. Tvdri da je tada bila u mnogo gorem stanju.

Par se venčao u Albaniji kada je devojka imala 18 godina, a brak je ugovorila njena porodica. Oko 1,5 godinu kasnije, dobili su dete.

Došli su u Grčku 2021. godine u područje Volosa, gde je njen suprug našao posao.

Kako je pokazala istraga, tokom zatočeništva, muškarac nije dozvoljavao da dete ode kod doktora niti da njegova žena nauči grčki.


U poslednjih pet meseci, Albanka nije videla ni sunčevu svetlost, a muž joj je zabranio da izlazi u dvorište.

Kako prenose grčki mediji, Albanac je pretio da će otići u Albaniju i ubije njene roditelje ukoliko otkrije šta se događa ili pokuša da pobegne.

Nakon hapšenja, žena i dete, koje je u dobro stanju, smešteni su na sigurno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA