Vreme čitanja: oko 2 min.

Stravična nesreća na reliju skupocenih automobila: Par izgoreo u "Ferariju", snimak sudara je uznemirujući

Vreme čitanja: oko 2 min.

Stariji par iz kampera prošao je s lakšim povredama

  • 2
Saobraćajka, Kaljari Foto: Policija Kaljari

Ekskluzivni reli skupocenih automobila na Sardiniji završen je tragedijom u kojoj su dve osobe izgorele u skupanom "Ferariju", javlja "Bild".

Izgoreo i potpuno smrskan, crveni "Ferari" ležao je pored puta na italijanskom ostrvu Sardinija. Odmah iza njega bio je slupani "Lamborgini", kao i drugi luksuzni automobili. U ostacima "ferarija" poginuo je par (63 i 67) iz Švajcarske.

Prema italijanskoj agenciji "Agenzia Italia", putnici u luksuznim automobilima učestvovali su u višednevnom događaju "Sardinia Supercar Experience".

Tokom šest dana, učesnici se voze preko ostrva u Ferarijima i Lamborginijima, posećuju vidikovce i noće u skupim hotelima. Ukoliko dolaze sopstvenim automobilom, putovanje košta 11.999 evra. Višednevno putovanje iznajmljenim "Ferarijem SF90" od organizatora može se rezervisati za 24.800 evra.

Turisti su krenuli u grad Teulada u ponedeljak ujutro. Sledeća stanica je bio na obali Iglesijasa, gde su učesnici relija planirali da zajedno odu za ručak u Masui. Posle je trebalo da odu u smeštaj u Moresu na noćenje.

U 10.30 ujutru crveni iznajmljeni "Ferari" stigao je sa Švajcarcima u blizini grada San Đovani Serđu ispred indijskog para u iznajmljenom "Lamborginiju" i drugih vozila u koloni. Kada je "Ferari" na pravoj deonici pokušao da pretekne kamper koji je kočio kolonu, zakačio je "Lamborgini" koji je takođe krenuo i preticanje i dogodio se fatalan sudar. "Lamborgini" je udario u kamper i prevrnuo ga.

Nažalost, kobno za putnike "Ferarija".

Bračni par iz Južnog Tirola (60 i 61), koji je bio u kamperu, nije teže povređen u sudaru.

Kako prenosi italijanska novinska agencija Ansa, "Ferari" se nakon sudara prevrnuo. Zatim je odleteo sa puta i zapalio se. Par je poginuo u plamenu.


Sa puta je izleteo i plavi "Lamborgini", ali ni indijski par koji je bio u tom vozilu nije teže povređen.

U nesreći je učestvovalo i četvrto vozilo, kombi.

Nakon nesreće, državni put 195 je bio zatvoren u oba smera, a spasilački helikopter je dežurao pored vatrogasne službe. Učesnici relija luksuznih automobila šokirani su stajali na putu. Nije se znalo da li će nastaviti put.

PAŽNJA! SNIMAK NESREĆE JE UZNEMIRUJUĆ!

(Telegraf.rs)

Video: Pijani GTA na ruski način: Razvalio džipom pola kraja i tu nije kraj!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    3. oktobar 2023 | 17:31

    Возач моторног возила из којег је снимано поступио исправно, одмах се искључио из саобраћаја!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA