Vreme čitanja: oko 2 min.

Baka provozala čoveka na haubi posle svađe zbog saobraćajnog incidenta: Neverovatan snimak sa Floride

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ne bi trebalo dozvoliti da ikada ponovo dodirne volan", rekao je šerif

  • 0
Baka posle svađe provozala čoveka na haubi Printscreen Flagler County Sheriff's Office

Nesvakidašnja situacija na Floridi okončana je hapšenjem 76-godišnje bake, javlja "Fox 35".

Žrtva koja je želela da preuzme stvari u svoje ruke nakon što je 76-godišnja žena udarila njegovo vozilo, završila je na haubi njenog auotmobila, na kojem ga je dotična baka provozila tri kilometra pri brzini od oko 80 kilometara na sat, saopštila je kancelarija šerifa okruga Flagler.

Kako se navodi, Šeril Henderson (76) uhapšena je i optužena da je napustila mesto nesreće, uključujući materijalnu štetu i teško oštećenje smrtonosnim oružjem, navodi se u izjavi o hapšenju povodom incidenta koji se dogodio u subotu u Palm Koustu.

Nesreća je prijavljena nešto pre 14 časova. Vozač, kasnije identifikovan kao Hendersonova, navodno je napustio lice mesta, ali ne pre nego što je navodno pokušao da pregazi žrtvu.

Žrtva je rekla policajcima da je svojim vozilom pokušala da spreči Hendersonovu da ode, ali je ona tada navodno ubrzala.

Svedoci, uključujući Nilona Džozefa, primetili su Hendersonovu i počela je svađa. Ubrzo nakon toga, Hendersonova je svojim automobilom odvezla čoveka na haubi.

"Gospodin je izašao i rekao, znate, policajci su na putu, ili smo već pozvali policiju. A ona je samo pokušala da se odveze", rekao je Džozef.

Ne mogavši da izbegne vozilo, žrtva je, prema rečima policajaca, završila na haubi automobila.


Džozef je rekao da se čovek očajnički držao dok je Hendersonova jurila ka jugu. Rekao je da je Hendersonova dostigla brzinu od oko 80 kiloemtara na sat dok ju je pratio, u pokušaju da je natera da stane.

"Moj cilj u tom trenutku bio je samo da se uverim da drugi ostanu dovoljno daleko, jer ako bi pao sa haube, ona bi ga pregazila", rekao je.

Hendersonova je na kraju bila primorana da siđe sa puta.

"Ovo je moglo da postane smrtonosni incident", naveo je šerif okruga Flagler Rik Stali u saopštenju.

"Nikada ne udarajte drugu osobu automobilom. Srećom, ta žrtva je preživela bez ozbiljnijih povreda, ali sam siguran da je to morao biti zastrašujući trenutak za osobu koja se drži za haubu, kao i za ostale svedoke. Ne bi trebalo dozvoliti da ikada ponovo dodirne volan", dodao je šerif.

Prema dokumentima o hapšenju, Hendersonova je tvrdila da je pokušala da stane, ali nije uspela. Džozef je rekao da, na osnovu onoga što je mogao da vidi, to nije tačno.

"Mogla je više puta da stane dok sam vozio iza nje, pozivao sam je", rekao je. "Odbila je, sve dok nisam uspeo da se nađem ispred nje."

Nakon Džozefovih napora, policija je stigla i odvela Hendersonovu u pritvor. Kasnije je puštena uz kauciju od 20.000 dolara.

(Telegraf.rs)

Video: Kad je policija za petama, neki se pretvaraju u Tarzane: Muškarac skinut sa drveta pri hapšenju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA