≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Troje povređeno u pucnjavi na Sajmu: Drama u Dalasu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Istražitelji su utvrdili da je jedan muškarac pucao na drugog, a da su tokom pucnjave povređene tri osobe koje su van životne opasnosti

  • 0
Teksas, Dalas, pucnjava Foto: Tanjug/AP

Tri osobe su povređene u pucnjavi na Državnom sajmu Teksasa u Dalasu, nakon čega je Sajam evakuisan, saopštila je lokalna policija.

Policija je odgovorila na dojavu o pucnjavi u sajamskom restoranu u subotu uveče oko 19.45, navedeno je u saopštenju policijske uprave Dalasa.

Istražitelji su utvrdili da je jedan muškarac pucao na drugog, a da su tokom pucnjave povređene tri osobe koje su van životne opasnosti, prenosi AP.

Osumnjičeni, koji nije odmah identifikovan, pobegao je sa mesta događaja, ali su ga policajci kasnije pronašli i uhapsili, a pronađen je i pištolj za koji se veruje da je korišćen u pucnjavi.

Državni sajam Teksasa potvrdio je u saopštenju evakuaciju. Član gradskog veća Dalasa Adam Bazaldua, u čijem okrugu se nalazi sajamski kompleks u kojem je došlo do pucnjave, saopštio je da je u pucnjavi učestvovale dve osobe koje su se poznavale.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA