Vreme čitanja: oko 1 min.

Konzul Srbije u Izraelu: Znamo za slučaj kidnapovanja mladića našeg porekla

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ohel je kidnapovan tokom napada Hamasa na muzički festival na jugu Izraela

  • 0

Počasni konzul Srbije u Izraelu Aleksandar Nikolić izjavio je danas da je ambasada Srbije u toj zemlji upoznata sa sa slučajem kidnapovanja 22-godišnjeg mladića srpskog porekla Alona Ohela.

"U kontaktu smo sa porodicom. Radimo sve što možemo kada je reč o izraelskim civilnim i vojnim vlastima, ali, imajući u vidu koliko je delikatan slučaj, ne možemo da previše komentarišemo, ali se nadamo da ćemo uskoro imati više informacija'', rekao je Nikolić za Tanjug.

Ohel je kidnapovan tokom napada Hamasa na muzički festival na jugu Izraela. Informaciju o Ohelu na svom nalogu na mreži Iks (Tviter) objavila je i ambasada Izraela u Srbiji.

"Teroristi Hamasa kidnapovali su Alona Ohela, 22-godišnjeg izraelsko-srpskog državljanina, i to tokom muzičkog festivala na jugu Izraela", saopštila je ambasada.

Navodi se i da je sedmog oktobra blizu 200 civila oteto.

"Sedmog oktobra, blizu 200 nedužnih civila oteto je iz Izraela i odvedeno u Pojas Gaze. I dalje se ne zna gde tačno nalaze. Više od 3.000 muškaraca, žena i dece stari između tri meseca i 85 godina, ranjeni su, ubijeni, prebijeni, silovani, i na silu razdvojeni od svojih voljenih", navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA