≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Saša i Maja zajedno bacili dete u kanal? Devojčicu (3) držali u podrumu, isplivali novi jezivi detalji ubistva

Vreme čitanja: oko 2 min.

Policija je objavila fotografiju kolica, za koje se sumnja da su Saša i Maja koristili da prebace telo do kanala pod okriljem noći

  • 4
Nemačka, devojčica, ubistvo Foto: Polizei

Nemačka policija došla je do novih saznanju u slučaju smrti trogodišnje devojčice, koju su roditelji Saša (40) i Maja V. (39), danima držali zaključanu u podrumu, a potom su njeno beživotno telo bacili u kanal.

Majka Maja V. uhapšena je prošle nedelje zbog sumnje da je zajedno sa suprugom zaključala dete u podrum, a novi rezultati istrage pokazuju da je devojčica teško zlostavljana danima.

Podsetimo, rezultati obdukcije pokazali su da je devojčica inhalirala u pluća sadržaj želuca, usled čega je preminula. Nakon što su roditelji pronašli njeno beživotno telo, oni su, kako se sumnja, telo stavili na ručna kolica i prevezli ga do kanala u koji su bacili dete.

Policija je objavila fotografiju kolica, za koje se sumnja da su Saša i Maja koristili da prebace telo do kanala pod okriljem noći. Kako su naveli iz policije, u pitanju su crna ručna kolica, na kojima je ispisano "FROYAK Outdoor Gear", a kraj natpisa je logo sa siluetom medveda.

"Ko je video ova kolica sa slike u regionu kanala Rajna-Herne u Oberhausenu u periodu od 30. septembra do 3. oktobra, molimo da se javi. Moguće da je kolica vukla jedna, ili dve osobe. Ko god može da pruži informacije o tome gde se kolica nalaze ili o ljudima koji su vukli kolica i u koje vreme, neka nas kontaktiraju", naveli su iz policije.

Podsetimo, Saša V. je uhapšen nekoliko nedelja pre Maje, a nemački mediji pišu da se par ponašao normalno u danima nakon smrti ćerke.

Majka Maja je, prema pisanju medija, glumila srećnu ženu i oduševljeno se javljala komšijama dok je vodila u šetnju svoje drugo dvoje dece. Za jezivu smrt devojčice saznalo se kada je Saša V. pozvao policiju i priznao da je dete bacio u vodu.

Ronioci su telo nesrećne devojčice pronašli na dnu kanala, nakon čega je telo prebačeno na obdukciju.


I dalje nije jasno kako niko od komšija u zgradi nije primetio da devojčice danima nema. Tužilaštvo nije objavilo više informacija o obdukciji, tako da nije poznato da li je dete bilo drogirano ili vezano dok je bilo zaključano u podrumu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kobra

    19. oktobar 2023 | 06:00

    Monstrume roditelje treba osuditi na dozivotnu robiju ili izvrsiti smrtnu kaznu nad njima!

  • Ana

    19. oktobar 2023 | 01:06

    U paklu goreli 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙇😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪

  • Jasna

    19. oktobar 2023 | 00:49

    Boze dal je ovo moguce, sta je sa ljudima, pretvaraju se u monstrume.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA