Vreme čitanja: oko 1 min.

Dete (3) majka udarila tako jako da se ugušilo u sopstvenoj krvi? Jezivi detalji ubistva dečaka u Pečuju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Majka je u policiji priznala da je tukla dete, sramno se pravdajući da je bio nemiran i previše plačljiv

  • 1
Mađarska, policija Foto: hernandez jose maria / Alamy / Alamy / Profimedia

Trogodišnji dečak iz Pečuja kojeg je, kako se sumnja, majka krvnički tukla, najverovatnije je preminuo gušeći se sopstvenom krvlju.

Dečak je 20. oktobra oko podneva pronađen bez znakova života, a uprkos naporima lekara, mališan je proglašen mrtvim u bolnici.

Ispostaviće se da je dete brutalno fizički zlostavljano, a policija je uhapsila njegovu majku (28) zbog sumnje da je dečaku nanela smrtonosne povrede. Priveden je i očuh, koji se sumnjiči da ništa nije učinio da detetu pomogne.

Horor u kući počeo je u četvrtak, kada je majka krvnički premlatila dete. Kako prenose lokalni mediji, sumnja se da je u jednom trenutku takvom silinom gurnula dete, da je mališan zadobio frakturu lobanje prilikom pada, nakon čega je počeo da povraća i krv, i na kraju se ugušio.

Umesto da majka i očuh pozovu hitnu pomoć, ostavili su dete da se muči, a lekare su pozvali tek sutradan, kada dete više nije bilo živo.

Majka je u policiji priznala da je tukla dete, sramno se pravdajući da je bio nemiran i previše plačljiv.

Međutim, komšije kažu da je dete sigurno zlostavljano i ranije.

Jedan od rođaka tvrdi da uhapšena nikad nije volela svog sina, jer je bila kivna na bivšeg partnera, a dečakovog oca što ih je napustio.

Prema njegovim, ali i tvrdnjama komšija, dete je po rođenju bilo smešteno u dom za nezbrinutu decu, jer ga je majka ostavila. Međutim, pre deset meseci je opet preuzela brigu o mališanu.

"Tamo su brinuli o njemu, ne znam zašto su dete i dali njoj. Dobro je kada je dete uz majku, ali ova žena nije majka. Kada je htela da uzme dete kod sebe, ona i taj njen su glumili uzorne roditelje, sve dok im dete nije dato. Onda su počeli da pričaju da otac tog njenog partnera tuče dete, čoveka su smestili u ludnicu. Starca su nedužnog okrivili", pričaju komšije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    25. oktobar 2023 | 11:34

    Тукла дете да би престало да плаче ! ? Ако има још деце, одузети јој их и под хитно је подвезати...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA