Vreme čitanja: oko 1 min.

Medved napao čuvara u kuhinji hotela: Nesvakidašnji incident u Koloradu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žrtva je uspela da pobegne od medveda i pozove 911

  • 1
Medved Foto: RINA

Medved je u ponedeljak uveče ušao u kuhinju hotela u Koloradu i napao čuvara, saopštili u Koloradu, prenosi People.

Zvaničnici su izjavili da je dežurni stražar istraživao o medvedu koji se našao u kuhinji odmarališta u Aspenu kada se napad dogodio.

"Dok je bio u kuhinji, čuvar je iznenadio medveda dok je išao iza ugla u drugi deo kuhinje", navodi se u saopštenju za javnost.

"Medved je napao čuvara, udario ga i oborio na zemlju".

Žrtva je uspela da pobegne od medveda i pozove 911. Prebačen je u obližnju bolnicu, gde je zbrinut zbog ogrebotina na leđima. 

Odeljenje je saopštilo da su službenici za zaštitu divljih životinja stigli na lice mesta u utorak nešto posle ponoći po lokalnom vremenu kako bi istražili i potražili medveda.

Prema njihovoj istrazi, policajci su saznali da je "medved ušao u hotel kroz vrata u blizini dvorišta".

"Službenici za divlje životinje su dobili i opis medveda, uključujući specifične identifikacione markere kako bi pomogli u lociranju i pravilnoj identifikaciji medveda", napisali su zvaničnici.

Policajci su uspeli da pronađu medveda u utorak rano ujutro. Međutim, zbog javne bezbednosti nisu uspeli da uhvate i bezbedno umire medveda.

Kako se navodu, potraga se nastavlja u utorak uveče, ipak sledećeg jutra je i dalje ostalo nejasno da li je divlja životinja uhvaćena.

Incident koji se dogodio, kažu zvaničnici,  "služi kao podsetnik da su medvedi i dalje aktivni dok se pripremaju za hibernaciju".

"Uobičajeno je da ljudi vide medvede i druge divlje životinje unutar granica grada Aspena", upozorili su.

"Odgovornost svih je da daju prostor divljim životinjama i upamte koliko je važno biti svestan medveda u svakom trenutku."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    29. oktobar 2023 | 23:16

    Medo Brundo ti si pravo čudo.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤡🤡🤡

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA