Vreme čitanja: oko 1 min.

Učenik hoda po krovu škole, deca mu viču "skoči, skoči!": Šokantan snimak poslednjih trenutaka Romana (15)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimak sa krova škole je Romanov otac dao medijima kako bi "svi mogli da vide šta se desilo u školi i da se ovo više nikad ne dogodi nijednom detetu"

  • 4
Deviatak Roman Foto: Facebook/Iveta Michalikova

Dečak Roman (15) poginuo je nakon skoka sa krova škole u istočnoj Slovačkoj, a njegov otac objavio je šokantan snimak koji je zabeležio poslednje trenutke života njegovog sina.

Na uznemirujućem snimku vidi se Roman kako hoda po krovu škole i bori se sa najtežim mislima.

Dok ga neko snima sa druge zgrade preko puta, na snimku se čuje kako mu deca govore da skoči.

"Romane, skoči!", čuje se na snimku, prenose mediji.

U školu je zatim stigla njegova majka koja je zajedno sa razrednim i zamenikom direktora pokušala da ga odgovori, ali nažalost nisu uspeli.

"Roman je sve vreme stajao na ivici krova, a onda je raširio ruke i skočio, odmah pored mene. Vrištala sam, bila sam u šoku. Nažalost, udario je glavu o beton, povrede koje je doživeo bile su kobne", rekla je neutešna majka.

Roditelji tvrde da je njihov sin žrtva zlostavljanja u školi i da su maltretiranje od strane devojčica dugo ignorisali razredni i direktor škole.

Snimak sa krova škole je Romanov otac dao mediju Nove Čas, kako bi "svi mogli da vide šta se desilo u školi i da se ovo više nikad ne dogodi nijednom detetu".

Do strašne tragedije došlo je u školi u Parhovani u okrugu Trebišov.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    26. novembar 2023 | 09:34

    Kako je dečak izgledao mogu da mislim samo da su ga maltretirali oni sa kompleksom manje vrednosti........

  • Nena

    28. novembar 2023 | 08:01

    I kod nas bi vikali, čisto iz sporta, a ovaj odozgo bi ih pjuckao i ne bi skočio. U obrnutoj varijanti da viču nemoj, skočio bi. Deca su surova. Deca su deca. Ono sto se danas promenilo je da je sve javno, pa i samoubistva. Posto je vec javno, odrasli ovde nisu uradili svoj deo. Znaci majka je imala vremena da dodje, a decu koja vicu i koja uz to mogu da stradaju, ako ovaj siroti Roman padne na njih, nisu sklonili. Porodica tuzbe protiv roditelja. Da su deca punoletna delo je podstrekavanje na samoubistvo.

  • kaka

    29. novembar 2023 | 20:36

    strasnoooo, jezivoo....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA