Vreme čitanja: oko 1 min.

Majci juče javili da joj je bivši muž ubio ćerke, noćas joj neko provalio u stan: Policija sprovodi istragu

Vreme čitanja: oko 1 min.

U ovom trenutku policija misli da dva slučaja nisu povezana

  • 0
Francuska škola Gambeta Aras policija Foto: Tanjug/AP

Francuska policija istražuje ko je tokom prethodne noći provali u stan mlade majke, čiji bivši suprug je juče ubio njihove tri ćerke staroti 5, 10 i 11 godina.

Nepunih 12 sati nakon što je obaveštena da su joj deca mrtva, nepoznata osoba je provalila u stan u kojem je živela sa ćerkama, nakon što se rastala od supruga.

Iako policija u ovom trenutku misli da dva slučaja nisu povezana, istražuju se svi detalji i traga se za počiniocem.

Kako javlja Le Figaro, u ovom trenutku nema naznaka da je nešto ukradeno iz stana. Ostaje da majka, koja je u stanju šoka zbog smrti ćerki, detaljno proveri ceo stan, kako bi potvrdila da li iz njega nešto nedostaje.

Podsetimo, juče je stigla vest da je otac izbo svoje tri ćerke, kojima je imao zabranu prilaska. Tužilaštvo je potvrdilo da su u očevom stanu pronađena dva beživotna dečja tela, dok sudbina treće devojčice nije poznata. Pojedini mediji javljaju da je i ona preminula, ali to još nije zvanično potvrđeno. Prema nezvaničnim saznanjima, dve devojčice je izbo nasmrt, dok je treće dete ugušio.

Prema navodima Le Parisiena, osumnjičeni za ubistvo je do 2021. godine živeo u stanu koji je noćas obijen.

Nakon što je bivša supruga protiv njega podnela prijavu za porodično nasilje, osumnjičeni (41) se odselio u drugi stan u kojem je juče i ubio svoju decu.

Inače, nedugo nakon podnošenja prijave za nasilje, otac je osuđen i izrečena mu je mera zabrane prilaska, koja je istekla u proleće 2023. godine.


Od nedavno mu je bilo dozvoljeno da ponovo viđa decu.

Motiv ubistva još nije poznat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA