Vreme čitanja: oko 1 min.

Nož, rukavice i 300 evra: Ovo je nađeno u Filipovom crnom fijatu, jedna stvar i dalje misterija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Istražitelji ispituju ove predmete pronađene u Filipovim kolima nakon njegovog hapšenja u Nemačkoj, ali i druge stvari pronađene na mestu zločina, kao i pored tela ubijene Đulije

  • 0
Giulia Cecchettin Foto: IOS / Zuma Press / Profimedia

Nož, rukavice i 300 evra u kešu je samo deo onoga što su istražitelji pronašli u automobilu Filipa Turete, osumnjičenom za ubistvo bivše devojke Đulije u Italiji.

Istražitelji ispituju ove predmete pronađene u Filipovim kolima nakon njegovog hapšenja u Nemačkoj, ali i druge stvari pronađene na mestu zločina, ali i pored tela ubijene Đulije.

Dok čekaju obdukciju i nalog za ispitivanje pred sudijom, u kojem će Filipo Tureta moći da iznese svoju verziju ubistva Đulije Čeketin, istražitelji zapravo rade punom parom u potrazi za novim dokazima protiv 22-godišnjaka iz Vigonova. On se sada nalazi u zatvoru u Veneciji pod optužbom za ubistvo.

Pored Đulijine odeće, maramica umrljanih krvlju i dečije knjige pronađene na mestu pronalaska njenog tela, postoje brojni drugi nalazi koji bi istražiteljima mogli da pomognu da dobiju mnogo jasniju sliku o tome šta se dogodilo.

Venecijansko javno tužilaštvo je već poslalo u Parmu nož pronađen u automobilu Filipa Turete i uzorke krvi pronađene na parkingu u Vigonovu gde se navodno dogodio prvi napad, koji je prijavio svedok.

Filipov crni fiat punto u kojem je pobegao nakon zločina i dalje je u Nemačkoj, ali se očekuje da u narednih nekoliko dana bude prebačen u Italiju.

U njemu su pronađeni nož, rukavice i 300 evra u kešu.

Međutim, jedna misterija i dalje ostaje - šta je bilo sa Đulijinim telefonom.

Njen mobilni je prestao sa radom po dolasku na parking u Vigonovu i još uvek nije pronađen.

Sumnja se da ga se Filip možda rešio tokom bekstva.

Filip je tokom vikenda izručen Italiji iz Nemačke, a danas će biti prvi put ispitan pred sudijom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA