Skandal drma Bakingemsku palatu: Šta će kralj sledeće učiniti?

Kada se pre dve godine prvi put pojavila nepotkrepljena tvrdnja, palata ju je opisala kao fikciju

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Слађана Точиловац Шаљић
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Слађана Точиловац Шаљић

    01. decembar 2023 | 02:07

    Искрена подршка Бакингемској палати. Ово медијско лешинарење над Краљевском породицом траје деценијама. Потпуно неоправдано. али са циљем. А циљ је урушавање круне. Монархије као уређења. И то не само у Уједињеном краљевству, већ свуда у Европи и свету. Потпуно антицивилизацијских акт. И сматрам да све краљевске и царске куће и породице треба да осуде овакву простачки пропаганду. Јер када хоћете нешто да рушите системски, ударате у срце тог симбола. Краљ Чарлс Трећи је срце симбола монархије. Новак је то у тенису, Лео Меси и Роналдо у фудбалу, да не помињем политичаре, узбуњиваче, глумце, технолошке иноваторе попут Маска Побројала сам их већ неколико. Дакле више није питање дискредитације, већ уништења. Шинзо Абе је убијен насред улице. И ово мора да престане. Западни свет нема права да се претвори у оно против чега се наводно бори. Велики дипломата Кисинџер је умео да разговара са свима, јер је то доносило добробит. Макар је покушавао и трудио се да донесе закључке. Понекад и погрешне. Али није затварао врата. То је радила и краљица Елизабета Друга. Светови и умови не треба да буду у судару или ћутању, већ у разговору. Дипломатији. Пандемија је показала колико је то неопходно. Климатске промјене такође. Ратови такође. Вештачка интелигенција и технолошки развој , такође. Зато је на медијима одговорност да не шире лажи, клевете, мржњу, непроверене информације.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA