Vreme čitanja: oko 1 min.

Dečak (10) stradao uključujući novogodišnju rasvetu: Sestra pokušala da ga reanimira, ali bezuspešno

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hitna pomoć je dečaka prevezla u bolnicu gde mu je pružena medicinska pomoć, ali je nažalost, preminuo u subotu rano ujutru na odeljenju za intezivnu negu

  • 0
novogodišnji ukrasi lampice Foto: Pixabay

Desetogodišnji Augusto Dalmaz Bonata iz Brazila stradao je od strujnog udara kada je pokušao da upali novogodišnju rasvetu u porodičnoj kući.

Dečaka u besvesnom stanju pronašao je otac koji je bio užasnut prizorom, ali se brzo dozvao sebi i pozvao Hitnu pomoć, piše Mirror.

Hitna pomoć je dečaka prevezla u bolnicu gde mu je pružena medicinska pomoć, ali je nažalost, preminuo u subotu rano ujutru na odeljenju za intezivnu negu.

- Pokušala sam da ga oživim, uradila sam sve što sam mogla. Tokom svog radnog veka sam uspela mnogima da pomognem, ali ne i njemu. Bio je tako srećan što ide Nova godina i Božić, i zbog dekoracije - navela je sestra Karolina Dalmaz koja je pokušala bratu da pruži prvu pomoć dok je porodica čekala da stignu medicinski radnici.

Augustova smrt usledila je kao jak udarac nakon vesti o smrti njegovog dede pre samo nekoliko nedelja.

- Pre nekoliko nedelja smo izgubili Augustovog dedu, sada i ovo - rekao je dečakov ujak, Hebert Bonato.

Dečak je juče sahranjen, a njegova smrt potresla je mnoge.

- Moj dečak nas je napustio, srce mi se kida od ovog bola. Nema reči koje mogu da opišu ovu tugu. Idi svojim putem sa Bogom, sine moj. Doneo si mi radost i nezaboravne trenutke - rekla je dečakova majka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA