Vreme čitanja: oko 2 min.

Ženu snimao, pa je silovao: U pritvoru plakao, razlog će vas razbesneti

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Plačem kada zgazim mrava ili muvu. Ne bih mogao nikada da povedim nekog tako. Stvarno mrzim sebe i žao mi je. Odvratno je, ne znam što sam to uradio. Izneverio sam svog sina i svoju porodicu", rekao je Luji

  • 0
Loui Cadman Foto: Facebook/Bedfordshire Police

Seksualni predator Luji Kedman (25), koji je silovao ženu u uličici u Lejton Bazardu u Velikoj Britaniji, optužen je za ovo nedelo, a sada je obelodanjen video-snimak na kojem muškarac plače dok priča o činu koji je uradio.

Snimak koji je napravljen u policiji prikazuje napasnika koji jeca i izgovara da "plače ako zgazi mrava" nakon što je uhapšen zbog tajnog snimanja žene dok urinira, a kasnije i silovanja.

Loui Cadman Foto: Kanal 4

Muškarac je, tokom policijskog isptivanja u pritvoru, ovim komentarom aludirao na to da nije kriv za zločin za koji se tereti i da nije bio on napadač, prenosi Mirror.

"Plačem kada zgazim mrava ili muvu. Ne bih mogao nikada da povedim nekog tako. Stvarno mrzim sebe i žao mi je. Odvratno je, ne znam što sam to uradio. Izneverio sam svog sina i svoju porodicu", rekao je Luji tokom ispitivanja, a priznao je samo da je vršio nedozvoljeno snimanje žene.

Kedman je osuđen na devet godina zatvora nakon stravičnog napada na ženu u novembru prošle godine. U cilju istrage navedenog slučaja, policija je koristila nadzorne kamere na ulicama, a one su zabeležile slučaj kada muškarac luta neposredno pre nego što je pronašao prolaznicu, snimio je dok urinira i silovao je.

Muškarac je u svoju odbranu, na suđenju, rekao da nije mogao da se "suzdri kada ju je video da urinira, pa ju je napao".

Sudija Rebeka Herbert rekla je da je Kedman "opasan za žene" i opisala njegovo ponašanje kao grabežljivo. Tokom izricanja presude prošlog avgusta za silovanje, voajerstvo, posedovanje nepristojnih slika i posedovanje kanabisa, rekla je: "Shvatili ste da je ono što radite bilo krajnje pogrešno i verujem da je ovo bio proračunat čin sa vaše strane".

Loui Cadman Foto: Facebook/Bedfordshire Police

Naime, ovaj slučaj biti ekranizovan i pušten na Kanalu 4 u cilju borbe protiv nasilja nad ženama zajedno sa ostalim slučajevima koja su se događala u prethodnom periodu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA