≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mladić izboden nasmrt u klubu: Zauzeo "mesto" ubice na podijumu, pojavio se snimak

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Porodica zahvalna što je ubica osuđen

  • 0

Zastrašujući snimak pokazuje trenutak kada je čovek koji uživa u noćnom izlasku izboden na smrt jer je stajao na omiljenom mestu svog ubice na podijumu za igru.

Edvard Vilson (39) 11. marta ubo je Akima Frensis-Kera (29) u vrat u noćnom klubu u Engleskoj. Ubistvo se dogodilo u 5 sati ujutro, a videlo se da je nasilnik krenuo u napad jer je bio "uznemiren i ljut" jer je "izgubio" svoje uobičajeno mesto na podijumu za igru.

Akim je stajao na mestu koje je ranije zauzeo Vilson, koji je proglašen krivim za ubistvo i osuđen na doživotni zatvor sa najmanje 22 godine iza rešetaka na sudu u Birmingemu. Mladić je bio u klubu samo nekoliko minuta i umro je sat kasnije.

Na snimku nadzorne kamere vidi se da dvojica muškaraca razgovaraju, pre nego što je Vilson zadao smrtonosni udarac Akimu. Vilson je napustio mesto ubistva, odvezavši se audijem svoga prijatelja, i ostavio žrtvu da umre.

Porodica se oglasila saopštenjem, navodeći da osećaju kako je deo pravde zadovoljen.

Ujedno su rekli da je silno želeo da postane otac, te da mu se ta želja neće ostvariti; da je voleo decu, pa i sam bio pomalo kao veliko dete.

Zahvalili su se nadležnima koji su radili na rasvetljenju ovog slučaja.

Snimak od 2 minuta i 3 sekunde objavio je Mirror.co.uk.

Detektiv inspektor Ade Džordž, iz policije Vest Midlendsa, rekao je: "Ne znamo tačno Vilsonov motiv, ali smo verovali da je ubio Akima iz besa, arogancije ili ljubomore. Snimak nadzorne kamere je bio presudan. Kroz naporan rad naših oficira uspeli smo da pratimo kretanje Vilsona i njegove grupe tokom noći, kao i Akima i dokažemo da je Vilson bio odgovoran za njegovo ubistvo. Reagovao je ekstremnim i ničim izazvanim nasiljem. Vilson je pojedinac naviknut da ide svojim putem. Pojedinac koji je pokazao potpuni nedostatak kajanja."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA