≫ 

Kako bi vas prihvatili u Holandiji da se sad preselite tamo: Pogledajte zbog čega najviše diskriminišu

 ≫ 

Autor i novinar Joris Lajendajk je u svojoj knjizi definisao sedam karakteristika ljudi koji se ne suočavaju s diskriminacijom, a to su muški pol, heteroseksualnost, bela boja kože, najmanje jedan roditelj rođen u Holandij...

Komentari

  • Silvija

    16. decembar 2023 | 17:33

    Hhhhh misle da si Poljakinja Pa sta te briga sta oni misle,Holandjani su hladan narod prema strancima,mozes 20 god ziviti pored njih,vrata uz vrata ali te skoro nikada nece pozvati u kucu,svi razgovaraju pred svojim pragom,Jedino preko skolske male dece nekada dodje do prijateljstva,mnogo su familijarni nisu toliki materialisti i cuvaju pare,tezak zivot je u Holandiji za stare koji su izgradili Holandiju à sada dolaze sa svih strana sveta da uzivaju u njihovom radu, to im smeta.Mnogo su humanitarni,pomazu svima u svetu gde je potrebno ,zauzimaju trece mesto po humanitarnosti ,zato su na izborima izabrali partiju ,po mnogima pogresnu à njihovo moto je Holandski narod na prvom mestu ,mnogo je sirotinje u Holandiji to je poznato,ali prethodna vlada vise ulagala u ratove nego u razvoj svoje zemlje,Standbeni problem je veliki problem u Holandiji.Pa videcemo kakva vlada dolazi ?..

  • Duda

    16. decembar 2023 | 16:23

    Ja zivim u Holandiji blizu Amsterdama. Ovde sam 28 godina i mogu vam reci da je sada pojacano sve ovo sto ste napisali. Naprimer kad udjem u prodavnicu, plava sam, pa na prvi pogled te ne prepoznaju ali cim otvorim usta oni se menjaju. Docekaju te sa osmehom a onda kao da ce mi dzabe dati robu koju kupujem. Oni i mi smo toliko razliciti da je to frapantno. Vratila bih se ja u Srbiju, ali postoji razlog zasto i dalje sve ovo trpim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA