≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najjezivija slika napadača iz Praga neposredno pre eliminacije: Obučen u crno, u ruci drži oružje

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na društvenoj mreži Iks se pojavila fotografija napadača neposredno pre njegove smrti

  • 0
Prag pucnjava na fakultetu Foto: Tanjug/AP

Napadač koji je danas izveo masakr u centru Praga na Univerzitetu eliminisan je, a kako se navodi, najmanje 15 ljudi je mrtvo, uključujući i njega, dok je 25 povređeno.

Na društvenoj mreži Iks se pojavila fotografija napadača neposredno pre njegove smrti, a na slici je čovek obučen u crno sa oružjem u rukama.

Takođe, na mrežama su se pojavile i fotografije studenata i prolaznika koji su pokušali da se sakriju od napada te nisu birali mesto gde će to biti.

Podsećamo, masakru je prethodila najava, a nastavnik sa fakulteta, koji nije želeo da otkrije identitet, rekao je da su studenti i nastavnici ranije danas dobili mejl u kome piše da treba da se zabarikadiraju.

"Na drugom spratu smo zabarikadirani, na četvrtom je trebalo da bude pucnjava", rekao je nastavnik koji je dodao da je čuo više pucnjeva.

Na društvenim mrežama pojavili su se prvi snimci nakon napada, na kome se vide kako studenti beže u panici nakon što se na njihovom fakultetu dogodila pucnjava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA