Vreme čitanja: oko 2 min.

Namamila i ubila lepoticu, kako bi iscenirala svoju smrt: U užasnom zločinu pomogao joj Albanac sa Kosova

A. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žrtva je upala u zamku na Instagramu, kada joj je osumnjičena ponudila besplatan laserski tretman u svom kozmetičkom studiju pod posebno postavljenim lažnim nalogom "oez_lem._"

  • 1
Khadidja O Foto: TikTok/khadija2299

U Nemačkoj u januaru počinje suđenje za brutalno ubistvo devojke, za kojes su optuženi žena poreklom iz Iraka i Albanac sa Kosova.

Iračanka Šahraban KB (24) i Albanac sa Kosova Šećir K. (25) optuženi su za brutalno ubistvo mlade Hadidže O. (23).

Oni su optuženi da su izvršili kasting prave žrtve ubistva na Instagramu kako bi pronašli ženu koja liči na Iračanku, ubili je i tako lažirali smrt Šahraban KB.

Prema istrazi, Šahraban KB je pedantno pripremila svoju lažnu smrt, nakon čega je navodno htela da se sakrije i pobegne od porodice - a istovremeno je svojim mobilnim telefonom ostavila toliko tragova da su joj istražitelji brzo ušli u trag, prenosi Bild.

Hadidža O. je upala u zamku 11. avgusta 2022. godine. Prema navodima tužilaštva, Šahraban joj je ponudila besplatan laserski tretman u svom kozmetičkom studiju pod posebno postavljenim lažnim nalogom "oez_lem._". Hadidža je nakon toga trebalo da je reklamira na svom blogu o lepoti. Dogovorile su se da se sastanu 16. avgusta.

Šahraban se 16. avgusta u 14.45 sati u svom crnom mercedesu kupeu odvezla od Minhena do prodavnice Hornbah u Ingolštatu i tamo kupila plastični kanister.

U 15.04 je na benzinskoj pumpi u Bavarskoj napunila kanister benzinom. U javnom tužilaštvu pretpostavljaju da su time planirali da zapale telo žrtve kako bi se stvorio utisak da se Šahrabanin bivši suprug otarasio supruge.

U 15.34 sati Iračanka se sastaje sa svojim prijateljem Albancem u njegovom stanu u Ingolštatu. Zajedno su krenuli na put od 272 kilometra do Epingena u mercedesu kako bi pokupili Hadidžu O.

Khadidja O Foto: TikTok/khadija2299

U 19.07 sati, Hadidža je ušla u vozilo kojim je upravljala Šahraban, a Šećir je sedeo na zadnjem sedištu. Prema podacima o lokaciji sa mobilnog telefona, automobil se zaustavlja u šumskom području "Štakah" kod Masenbahauzena. Ovde se kaže da je Hadidža zamoljena da izađe iz auta i pročita znak. Zatim se navodi da ju je Šećir K. nekoliko puta udario bokserom po potiljku.

Prema rezultatima obdukcije, navodi se da je žrtvu koja je ležala na zemlji ubo 56 puta nožem u grudi, leđa, vrat i lice. Šećir K. i Šahraban KB su zatim, kako se navodi, zajedno podigli telo na zadnje sedište i pokrili ga.

U 23.17 sati, roditelji Šahraban KB, koji su bili zabrinuti za svoju ćerku i već su je tražili, otkrivaju mercedes u Ingolštatu i misle da je osoba iza zamračenog prozora na zadnjem sedištu njihova mrtva ćerka. Dvoje, sada optuženih, nestaju i kriju se.

Sutradan je obdukcija otkrila prevaru i Hadidža O. je identifikovana uz pomoć tetovaža. Kreće potraga za vlasnicom mercedesa.

Oko 21 sat, potpuno izbezumljena, Šahraban KB se pojavljuje u piceriji u Ingolštatu i traži telefon jer joj je mobilni telefon pokvaren.

Ona je uhapšena 46 minuta kasnije, a isplanirano ubistvo je otkriveno.

Uhapšeni će se na sudu u Nemačkoj pojaviti 16. januara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    25. decembar 2023 | 16:09

    Uspela je da pobegne od porodice i da bude za njih mrtva. Nadam se da dovoljno dugo provede u zatvoru ona i njen partner.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA