≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksej ubio 2 prostitutke za 48 sati: Kod druge otišao da bi se "smirio" posle zločina, pa počinio još jedan

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj 37-godišnjak je nedavno pušten na slobodu nakon godina provedenih u mentalnoj ustanovi zbog ubistva još dve seksualne radnice 2010.

  • 0
Alexei Varakin Foto: Not specified / WillWest News / Profimedia

Muškarac (38) iz Rusije uhapšen je zbog ubistva dve prostitutke u razmaku od 48 sati. Veruje se da je žrtve ubio jednu za drugom jer nije mogao da ima odnose sa njima.

Uhapšeni Aleksej Varakin pojavio se u sudu nakon pronalaska tela dve žene.

Obezglavljeni ostaci Olge Vorobjove (40) pronađeni su u blizini hotela u kojem su se navodno sastali u distriktu Izmailovo u Moskvi.

Veruje se da je druga žrtva Vlada Skitskaja (25) ubijena dan kasnije u njenom iznajmljenom stanu u poslovnom distriktu grada Moskve.

Nakon što je posetio Skitskaju kako bi se "smirio i oslobodio" stresa nakon prvog ubistva i kada ga je navodno ismevala zbog njegove seksualne nemoći, on je navodno tada nasrnuo nožem na 25-godišnjakinju, a Skitskaja se branila i ranila svog napadača, navodi medij Shot.

Uplašena Stiskaja uspela je da pozove prijatelja i kaže da mušterija pokušava da je ubije, dodaje medij, dok su njene pozive u pomoć čule i komšije, prenosi Daily mail.

Pozvana je policija, ali kada su stigli na lice mesta, Stiskaja je preminula od uboda nožem.

Prema izveštajima, bilo je znakova pokušaja odsecanja glave.

Osumnjičeni Varakin nedavno je pušten iz zatvora u kojem je bio zbog ubistva dve seksualne radnice.


Varakin iz Uzbekistana je navodno obezglavio prvu žrtvu nakon što je odbila da ima odnose sa njim. Mediji pišu da je pre toga konzumirala i drogu.

Moskovsko tužilaštvo potvrdilo je u nedelju da istražuje nedavno ubistvo dve žene, ne navodeći detalje osim da je 25-godišnja žena zadobila rane nožem tokom svađe u jednoj rezidenciji na zapadu Moskve.

Varakin je nakon toga viđen na snimku iz sudnice i određen mu je pritvor do dva meseca.

Na sudu je, prema izveštajima, priznao dva poslednja ubistva.

Osumnjičeni je "izlečen" nakon što je 2010. godine poslat u psihijatrijsku bolnicu nakon ubistva dve seksualne radnice, rečeno je u sudu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA