Vreme čitanja: oko 1 min.

Filmska potera od Holandije do Nemačke: Uključili se i helikopteri, kriminalci bežali sa drogom

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potera je počela kada je policija pokušala da zaustavi iznajmljeni automobil nemačkih registarskih oznaka u okrugu Overveht u Utrehtu

  • 0
Policija automobil kola rotacija Foto: Shutterstock

Holandska policija je, uz pomoć nemačkih bezbednosnih snaga, uhapsila troje osumnjičenih i pronašla oko 10 kilograma lakih droga posle potere duge 100 kilometara, od Utrehta do Nemačke.

Potera je počela kada je policija pokušala da zaustavi iznajmljeni automobil nemačkih registarskih oznaka u okrugu Overveht u Utrehtu, a kasnije su joj se priključile i kolege iz istočnih holandskih pokrajina, nacionalne policije, helikopterske jedinice, ali i policajci iz Nemačke, prenosi "NL Tajms".

"Kada smo hteli da zaustavimo vozilo radi pregleda, ono je krenulo velikom brzinom", saopštila je policija u Utrehtu.

Kada je potera ušla u Nemačku, iz vozila koje je bilo u bekstvu izbačeno je nekoliko predmeta.

Nedugo potom, vozilo se zaustavilo na jednom parkingu i trojica osumnjičenih su se dali u bekstvo, ali ih je policija ubrzo uhapsila.

Pretresom vozila i rute kojom su osumnjičeni bežali, policija je pronašla ukupno 10 kilograma lakih droga. Nemačke vlasti će procesuirati ovaj slučaj kada je reč o drogi, dok će vozač u Holandiji biti optužen za namerno opasnu vožnju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA