Vreme čitanja: oko 2 min.

Bahati vozač sa Slatine, koji je namerno pregazio mladića, ganjao bivšu ženu: Imao zabranu prilaska

I. N.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na snimku se vidi kako mladić i devojka izlaze iz "citroena", nakon čega vozač "bmw-a" ide prvo u rikverc, a potom ubacuje u prvu i gazi mladića

  • 0
Tužna žena, suze, silovanje Foto: Profimedia

Bahati vozač "bmw-a", koji je pre nekoliko dana namerno pregazio mladića u Slatini u Rumuniji, završio je iza rešetaka, a njegova bivša žena, koja je gledala kako joj gazi i po kolovozu vuče novog partnera, otkrila je stravične detalje ove nesreće koju su zabeležile sigurnosne kamere.

Sve se odigralo naočigled brojnih svedoka u subotu oko podneva. Iako je u prvi mah delovalo da je reč o nasilnom obračunu nakon svađe u saobraćaju, ispostavilo se da je vozač "bmw-a" bivši suprug devojke koja je sedela u "citroenu", čijeg je vozača na kraju "bmw" pregazio i vukao po kolovozu dok je nesrećni dečko bio zaglavljen ispod branika.

Na snimku se vidi kako mladić i devojka izlaze iz "citroena", nakon čega vozač "bmw-a" ide prvo u rikverc, a potom ubacuje u prvu i gazi mladića. Devojka vrišti i beži, dok njen partner ostaje da leži ispod branika vidno povređen.

"Od šoka nisam videla da li ga je pregazio ili je ispod branika", priča devojka koja sa osumnjičenim za pokušaj ubistva ima dvoje male dece stare dve i četiri godine.

Njihova veza završila se pre skoro dve godine, ali od tada je on neprekidno progoni i preti joj, zbog čega je nedavno dobio i zabranu prilaska.

Nasilnik je, naime, nedavno provalio u kuću gde živi sa decom i nakon što ju je pretukao, odveo je jedno dete. Prijavljen je za porodično nasilje, zbog čega mu je bila određena zabrana prilaska njoj i deci do kraja februara.

Međutim, to ga nije sprečilo da je i dalje progoni.

"U subotu smo dečko i ja krenuli u kupovinu i primetili smo da nas prati jedan kombi. Ispostavilo se da je to rođak mog bivšeg. U jednom trenutku nas je pretekao, i nije nam dao da ga obiđemo, ali smo uspeli. Tada se odjednom stvorio bivši u "bmw-u", rođak ga je pustio da stane iza nas, a on nas je potom blokirao da ne možemo da se prestrojimo. Moj dečko je poludeo i izašao iz automobila da se svađa, a tad ga je on pregazio", ispričala je devojka.

Njenog dečka su izvukli prolaznici, koji su podigli bmw, kako bi lekari mogli da mu priđu. On je sa teškim telesnim povredama prevezen u bolnicu gde je operisan, a vozač "bmw-a" je uhapšen i određen mu je pritvor do 30 dana.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA